• Geri dön

  • 1.402 Görüntülenme

  • 81 Haber

  • 775 İşletme görüntülenme


Erkek moda markası RAMSEY’in yeni nesil kişiye özel dikim hizmeti Made to Measure için Conrad İstanbul Bosphorus Inspired Luxe kapsamında ilham veren bir etkinlik gerçekleşti. Ekonomist Prof. Dr. Emre Alkin ve tasarımcı Ezra Çetin’in konuşmacı olarak katıldığı RAMSEY Made to Measure Talks’a iş, sanat, cemiyet hayatının ünlü isimlerinin ilgisi yoğundu.

RAMSEY’in yeni nesil kişiye özel dikim hizmeti Made to Measure, ilham veren bir etkinlik ile iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü simalarıyla buluştu.

Conrad İstanbul Bosphorus’ta düzenlenen “Inspired Luxe” kapsamında RAMSEY Made to Measure Talks’ta ekonomist Prof. Dr. Emre Alkin ve EzraTuba markasının kurucularından tasarımcı Ezra Çetin yükselen kişiselleştirme trendinin ekonomi ve moda dünyasına yansımalarını, inovasyonun markalar açısından yarattığı değeri davetlilerle paylaştı.

RAMSEY’in inovatif ürün geliştirme kabiliyeti, el işçiliğini teknoloji dinamikleriyle birleştirme becerisi, nitelikli üretim know how’ı ile tasarımcılar Ezra ile Tuba’nın kumaş kalıp, aksesuar seçimleriyle şekillenen “Personalize RAMSEY by EzraTuba” koleksiyonunun da davetlilerin beğenisine sunulduğu etkinliğin konukları arasında Erdal-Belkıs Aksoy, Sedef Orman, Müge Tezman Sırmabıyık, İnci Gazioğlu, Serap Tibuk, Arzu Kunt, Selma Ongun, Elif Dağdeviren, Dr. Yasemin Yakut, Recep Geydağ, Nazan Cihan, Meral & Fikret Çalışıcı, Meral & Ural İkizler, Feza Fırat, Betül Şahin gibi cemiyet hayatının önde gelen isimleri yer aldı.

RAMSEY, kişiye özel dikimde erkeklere kişiselleştirilmiş stil deneyimi yaşatacak yeni nesil Made to Measure hizmeti için tasarım ve teknolojiyi buluşturan tasarımcılar Ezra ve Tuba ile işbirliğine imza attı. Bu işbirliği çerçevesinde RAMSEY’in yenilikçi kalıplarının tasarımcılar Ezra ve Tuba’nın kumaş ve aksesuar seçimiyle şekillendiği özel bir Made to Measure koleksiyonu hazırlandı. “Personalize RAMSEY by EzraTuba” adı verilen Made to Measure koleksiyonu ve kişiye özel dikim hizmetiyle RAMSEY erkeklere, Ezra ve Tuba’nın dokunuşlarından ilham alarak stillerinde kendi mükemmeline ulaşma ayrıcalığını sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL