• Geri dön

  • 2.369 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin tarihi ve kültürel varlıklarına sahip Paşabahçe Mağazaları, Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümünün anıldığı bu günlerde Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü olan 18 Mart’a özel tarihi öğelerle bezediği ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunmaya devam ediyor.

Paşabahçe Mağazaları, Türk milletinin inancının, azminin ve bağımsızlık mücadelesinin destanı olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 105. yıldönümüne özel ürünleriyle o günlerin anısını yeniden yaşatıyor.

Çanakkale Zaferi Kahramanlarının Simgesi; ‘Şehitler Abidesi’
Gelibolu Yarımadası’nda bulunan ve Çanakkale Savaşları’nda şehit olan 253 bin Türk kahramanının anısına yapılmış bir anıt olan Şehitler Abidesi, Türkiye’nin en anlamlı anıtları arasında yer alıyor. Şehitler Abidesi’nden esinlenerek tasarlanan ‘Abide Kandil’in üst kısmında bir Türk bayrağı bulunuyor.

Şehitler Abidesi, Türk milletinin sağlam temellere dayandığını ve yıkılmaz olduğu anlamını taşıyor. Uzaktan bakıldığında Mehmetçiğin “M” harfi şeklinde görünen anıtın tavanında ise mozaikten bir Türk bayrağı yer alıyor. Yapımı 1960 yılında tamamlanan anıtın altında Savaş Eserleri Müzesi bulunuyor.

Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde ilgi çekebilecek Kırmızı Ayyıldız kâğıt ağırlığı, Türkiye Haritası Ayyıldız ağırlık ve Çanakkale Zaferi yazı seti de ofislerinizde yer alması için düşünülmüş güzel bir hediye alternatifi olarak öne çıkıyor.

Paşabahçe Mağazaları’nın, Çanakkale Zaferi anısına tasarladığı ürünleri incelemek için Paşabahçe Mağazaları’nı ve www.pasabahcemagazalari.cominternet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL