• Geri dön

  • 1.850 Görüntülenme

  • 232 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Arzum OKKA Minio, tam kıvamında bol köpüklü Türk kahvesinin tadını damağında hissetmek isteyenlere, benzersiz bir Türk kahvesi deneyimi sunuyor.

https://www.youtube.com/watch?v=hR5tF3BMy3U

Tek seferde 4 fincan Türk kahvesi pişirebilme kapasitesine sahip Arzum OKKA Minio, kompakt tasarımı ve göz alıcı renkleriyle hem mutfakların hem de sohbetlerin vazgeçilmezi oluyor. Pişirme algılama sensörü ile Türk kahvesinin taşmasını önlerken, ağır ateşte pişirme imkanı sunarak gerçek OKKA’lı Türk kahvesi deneyimini ve eşsiz lezzetini evlerinize taşıyor.

Sesli ve ışıklı uyarı sistemi ile Türk kahvesi hazır olduğunda sizi uyaran Arzum OKKA Minio, hem sağ hem de sol el kullanımına uygun çift akıtma ağzına sahip cezvesi ile kolay ve zahmetsiz bir kullanım sağlıyor. Arzum OKKA Minio, patentli su geçirmez teknolojisi ve yıkanabilir cezve özellikleriyle ön plana çıkıyor.

Arzum OKKA ailesinin bir diğer üyesi olan Arzum OKKA Minio Pro, tek seferde 4 fincan bol köpüklü Türk kahvesi sunuyor. Bakır ve krom renk seçenekleriyle yaşam alanlarınıza hareket katıyor. Uzun ömürlü ve dayanıklı paslanmaz çelik cezvesi ile Türk kahvesi severlerin keyifli anlarına eşlik ediyor.

Arzum OKKA Minio Tavsiye Edilen Fiyat: 549,90 TL
Arzum OKKA Minio Pro Tavsiye Edilen Fiyat: 619,90 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL