• Geri dön

  • 257 Görüntülenme

  • 17 Haber

  • 310 İşletme görüntülenme


Arıların yavrularını ve besinlerini korumak için ürettiği propolis, doğadan sofralara uzanıyor.

Propolis, ham bal ve mentolü aynı pakette buluşturan, ulusal ve uluslararası 30 farklı ödülün sahibi BEE’O UP, sprey formuyla ihtiyaç hissettiğiniz her an yanınızda…

Propolisli Sprey ile her zaman taze bir nefes…
Gün boyu birçok kişiyle iletişim kuruyor, daha fazla insanla temasa geçiyoruz, bu da modern hayatın kaçınılmaz bir gerçeği… Bu sebeple de nefesimizin her an taze olması, ilişkilerin olumlu anlamda devam etmesi için belirleyici bir rol üstleniyor. Özellikle de toplu taşıma kullanan kişiler, havaalanına giden insanlar ve uçakla çok sık seyahat edenler, ekstra hassasiyetli davranmak zorunda kalıyor. BEE’O ailesinin en özel üyelerinden biri olan Propolisli Sprey; propolis, ham bal ve mentolü bir arada içerdiği için yaşam kalitesini arttırmaya yardımcı oluyor. Ham balın yumuşaklığı, mentolün ferahlığı ile birleşiyor ve gün boyu rahatlık sağlıyor. Çocukların günde üç kez bir defa, yetişkinlerin günde üç kez ikişer defa boğaza püskürterek kullanması öneriliyor.

Propolis, arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından topladığı güçlü fenolik ve flavonoid etkilere sahip doğal bir arı ürünüdür. Arılar tarafından kovandaki sterilizasyonu sağlamak için kullanılır. Arılar petek gözlerini önce propolis ile kaplar sonra ana arı petek gözüne yumurtasını bırakır. Bu sayede yumurtanın sağlıklı bir şekilde gelişmesi sağlanır. Ayrıca arılar, propolisle sıvanan petek gözlerine bal, polen arı sütü de koyar. Böylece arının ürünleri kovanda bozulmadan saklanır.

Ham bal, kovandan alındığı hali ile tüketilebilen doğal baldır. Isıl işlem görmediğinden besin değeri korunmuştur. Ayrıca doğal olduğundan kristalleşebilir ama kristalleşme balın tüketilmesine engel değildir. Sadece fiziksel bir değişimdir. Ham bal kristallerin çözülmesi amacıyla pastörizasyon yani yüksek sıcaklıklara ısıtma işlemine tabi tutulmamıştır. Zira bu işlem balın içerisinde doğal olarak bulunan enzimler, vitaminler ve bazı fenolik ve flavonoid yapıdaki değerli bileşenlerin azalmasına neden olur. Filtrasyon ise balın doğal bileşiminde yer alan polenlerin azalmasına neden olur. Ham bal pastörize ve polenleri tutacak derecede filtre edilmediğinden besin içeriği tüm doğallık ve saflığıyla korunmaktadır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL