• Geri dön

  • 363 Görüntülenme

  • 28 Haber

  • 691 İşletme görüntülenme


GROHE, teknolojiye ve akıllı ev sistemlerine meraklı babalar için en son akıllı çözümlerinden biri olan GROHE Sense akıllı su sensörü sistemini öneriyor. 
GROHE’den teknolojik babalar için devrim niteliğinde su güvenliği sistemi
Yapılan bir araştırmaya göre Avrupa’daki evlerin yarısında en az bir kez su hasarı meydana geliyor ve bunun yüzde 93’ü önlenebilir sorunlar.
Babalar gününde babanızı su güvenliği sitemi ile tanıştırın, su hasarlarına karşı önlem almasına yardımcı olun

GROHE, teknolojiye ve akıllı ev sistemlerine meraklı babalar için en son akıllı çözümlerinden biri olan GROHE Sense akıllı su sensörü sistemini öneriyor. Sistem, evdeki nemi takip edip, sızıntıları anında tespit ediyor ve bir sorun olması durumunda ev sahiplerini anında haberdar ediyor. Kullanılan devrim niteliğindeki akıllı teknolojiler, yeni GROHE ONDUS Uygulaması yardımıyla evdeki su akışının izlenip kontrol edilmesine de imkan veriyor. 

Önlenebilir su hasarı 
GROHE Sense, GROHE tarafından bu yıl gerçekleştirilen bir araştırmanın da ortaya koyduğu gibi, hafife alınan bir risk olan evlerdeki su hasarı konusuyla baş etmek amacıyla yaratıldı. Avrupa’daki evlerin yarısında en az bir defa su hasarı meydana geliyor ve bu durum, araştırma katılımcılarının düşündüğünün çok üzerinde bir oran. Avrupa Sigorta Derneği tarafından hazırlanan bir rapor, bu olayların %93’ünün önlenebilir olduğunu söylüyor. Su hasarlarını izlemeye ve önlemeye yönelik akıllı cihazlar geliştirilmesi, müşterilerinin su deneyiminden keyif almasını sağlamak isteyen GROHE için ürün inovasyonunda bir sonraki adım oldu. 

Daha akıllı bir gelecek için yenilikçi ürünler
Akıllı bir su sensörü olan GROHE Sense zemine kolaylıkla yerleştirilebiliyor. Su baskınlarını tespit edebilen sensör; oda sıcaklığı ve nemini takip ediyor. Evin farklı odalarına yerleştirilen birden fazla cihaz, ev sahibinin su hasarı durumunda gerekli önlemleri alabilmesiiçin,ona anında, her türlü sorunu haber verebiliyor. GROHE Sense sayesinde artık açık bırakılan musluklar dahi dikkatten kaçmıyor! 

Yenilikçi su güvenlik sistemi, GROHE Sense sisteminin en önemli parçası olan GROHE ONDUS Uygulaması, sektör standartlarındaki kablosuz LAN teknolojisine dayanıyor. Uygulama, en üst düzey su güvenliği sunarak, GROHE Sense’in her zaman ve her yerde sürekli olarak izlenmesi ve kontrol edilmesine imkan veriyor. Ayrıca, uygulamada kullanıcıların evde su tüketimini takip etmesine izin veren bir özellik de bulunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL