• Geri dön

  • 977 Görüntülenme

  • 138 Haber

  • 275 İşletme görüntülenme


Schneider Electric Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Yetenek Yönetimi ve Gelişim Çözümleri Insan Kaynakları Başkan Yardımcısı görevine Neslihan Ogan Gümrükçü atandı.

Gümrükçü, yeni görevinin yanı sıra Schneider Electric Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Secure Power İK Liderliği görevini de sürdürecek.

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde dünya çapında uzman olan Schneider Electric, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Yetenek Yönetimi ve Gelişim Çözümleri Insan Kaynakları Başkan Yardımcısı görevine Neslihan Ogan Gümrükçü’nün getirildiğini duyurdu. Yeni görevi doğrultusunda Gümrükçü, bölgenin iş hedefleri ile paralel olarak yetenek yönetimi stratejilerinin geliştirilmesi ve şirket liderleri ile birlikte yetenek ve gelişim ajandasının yönetiminde rol alacak. Gümrükçü, Ocak 2020 itibariyle üstlendiği Schneider Electric Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Secure Power İK Liderliği görevini de eş zamanlı olarak yürütmeye devam edecek.

Kariyeri boyunca uluslararası şirketlerde görev üstlenen Gümrükçü, 2002-2018 yılları arasında öncü bir ilaç şirketinin İnsan Kaynakları çalışmalarında aktif rol aldı. Bu dönemde ücretlendirme yönetimi, yetenek yönetimi, organizasyon gelişimi, endüstriyel ilişkilerin yönetilmesi gibi geniş bir yelpazede çalışmalar yürüttü. 2008 yılında ilk liderlik görevine getirilen Gümrükçü, son olarak bağlı olduğu bölgede (Doğu Avrupa, Türkiye, Hindistan, Afrika) stratejik İK projelerinden sorumlu olarak görev yapmaktaydı. Gümrükçü, 2019 yılında Türkiye, Orta Asya ve Pakistan Bölgesi İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak Schneider Electric ailesine katıldı.

Yetenek Yönetimi ve Liderlik eğitimlerinde çeşitli sertifika programlarını tamamlamış olan Gümrükçü, özellikle kadınların iş hayatına tutundurulması ve liderlik özelliklerinin geliştirilmesi konusunda koçluk ve mentorluk çalışmalarına gönüllü olarak destek vermektedir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL