• Geri dön

  • 1.010 Görüntülenme

  • 70 Haber

  • 59 İşletme görüntülenme


Doğtaş, Clara, Hector ve Palermo özel çalışma masası setleriyle, bugünlerde evlere taşınan iş hayatına rahatlık vadediyor. Tarz ve uyumun aşkını yansıtan bu özel setler ile evinizin sıcacık dokusunu bozmadan iş hayatınızı adapte etmeniz mümkün.

Kahverengi ve natürel toprak tonlarının kullanıldığı Doğtaş çalışma masası setleri, küçük boyutları ve özel saklama alanlarıyla tüm ofisinizi evinize sığdırmanıza destek oluyor. Farklı konsol ve sandalye kombin seçenekleriyle, evdeki iş hayatınıza renk katabilir veya sade bir tarzı seçebilirsiniz.

Clara çalışma masası seti, kendine bağlı özel kütüphane raflarıyla tüm eşyalarınızı düzende tutmanıza destek olurken, üçlü çekmece detayı ise geniş bir saklama alanı sağlıyor. Minimal tarzıyla evinizin her odasında kendisine yer bulacak olan Hector çalışma masası seti ise pratik çözümler arayanlara hitap ediyor. Palermo çalışma masası ise, duvara monte edilebilen özel saklama ve raf alanı sayesinde düzenli bir çalışma ortamı sağlıyor.

Özel aydınlatma ve koltuk seçenekleriyle kombinleyebileceğiniz çalışma masası setleri için www.doğtaş.com adresini ziyaret edebilir, telefon ve Whatsapp üzerinde satış uzmanlarıyla görüntülü görüşerek evinizin rahatlığında yeni ofisinize ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL