• Geri dön

  • 1.520 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


“BANA VERDİĞİN HAYAT EN GÜZEL HEDİYE”

Her zevke ve bütçeye hitap edecek binlerce ürün ile Türkiye’nin lider markalarından Paşabahçe Mağazaları, Anneler Günü’nde özel kupa ve fincan setleri ile annesine küçük hediyelerle büyük mutluluklar yaşatmak isteyenleri bekliyor.

Zengin ürün çeşitliliği ile Anneler Günü’nde ne hediye alacağını bilemeyenlere birçok seçenek sunan Paşabahçe Mağazaları, “Anne” temalı fincan takımı ve kupa ile hediye seçimini oldukça kolaylaştırıyor. Ürünlerin üzerinde yazan “Dünyaya can getirmiş insan; yaşam kaynağı. Türkçe kökenli olan kelime, na-na çocuk sözünden türetilmiş olan ana kelimesinden evrilmiştir” cümlesi ve şık tasarımı ile “Anne” temalı ürünler annesine küçük hediyelerle büyük mutluluk yaşatmak isteyenlerin tercihi oluyor.

Kırmızı ve mavi renklerin hakim olduğu, şık ve zarif tasarımıyla dikkat çeken “Hearts” porselen çay fincanı ve “Hearts” porselen espresso fincanı da annenizle keyifli sohbetlerinize eşlik edecek.

Bu Anneler Günü’nde de hediye seçiminizi kolaylaştırmak için online mağaza
www.pasabahcemagazalari.com adresini ziyaret ederek ürünlerimizi inceleyebilir ve haftanın 7 günü 24 saat alışveriş yapmaya oturduğunuz yerden alışverişinizi yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL