• Geri dön

  • 1.159 Görüntülenme

  • 74 Haber

  • 431 İşletme görüntülenme


Uluslararası standartlarda büyük projelere imza atan Legrand Grup Türkiye, koronavirüsle mücadele kapsamında yapımına başlanan pandemi hastanelerinin teknolojik altyapısında İnform Elektronik ürün gruplarıyla yer aldı.

Sağlık sektöründe inovatif bakış açısını ürünlerine yansıtan Legrand Grup Türkiye, Türkiye’nin önemli projelerinden biri olan ve 45 günde tamamlanması gereken Pandemi Hastaneleri projesinde İnform Elektronik ürün grupları ile iş süreçlerini üstlendi. Yapımına başlanan, içinde birçok ameliyathane ve yoğun bakım ünitesinin yer aldığı proje, İnform Elektronik kesintisiz güç kaynakları, ameliyathane kontrol panoları ve izolasyon sistemleri ile hayat bulacak.

Hastanelerin yoğun bakım ve yatak başı ünitelerinde yer alan solunum cihazları ile tüm kritik tedavi izleme cihazlarını koruyacak ve tüm hastaneye enerji verecek ürünlerin üretimi tamamlandı ve yetkililere teslim edildi. Bu zorlu süreçte ülkemiz için böylesine önemli bir projede yer almaktan gurur duyduğunu belirten Legrand Grup Türkiye Ülke Müdürü Levent Ilgın; “Ülkemiz açısından bu çok değerli olan projeye Legrand Grup Türkiye olarak dahil olduk. Hastanelerin, bankaların, veri merkezlerinin, fabrikaların, bankacılık hizmetlerinin çalışmaya devam edebilmesi, çocuklarımızın online eğitime devam edebilmesi, eczanelerde soğuk alanlarda saklanan ilaçların korunabilmesi ve yaşamın devamını sağlayan tüm alanlar için gerekli ürünlerin üretilmesi elzemdir. Tüm dünyayı etkileyen bu zorlu süreçte, zaman ülkemize, milletimize, hastanelerimize, binlerce Covid19 hastasına ve ihtiyaç sahibine destek olmak zamanıdır. Bu nedenle bu projede canla başla çalışan tüm ekip arkadaşlarıma verdikleri emekler için teşekkür ediyorum.”

Ayrıntılı bilgi için www.inform.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL