• Geri dön

  • 942 Görüntülenme

  • 26 Haber

  • 111 İşletme görüntülenme


Top top lezzet…
Kocaman’dan yepyeni lezzet; Karides Topu
Kocaman Balıkçılık, bereketli Türk denizlerinden çıkan lezzetli balıkları ve deniz mahsullerini AR-GE mutfağında yeniden yorumlayarak, isteyenler için ana öğün isteyenler için de leziz birer atıştırmalık olarak sunuyor. Son olarak geliştirdiği karides topu ile sofraları süsleyen Kocaman Balıkçılık, 400 gramlık paketlerde dondurulmuş olarak satışa sunduğu bu ürünle keyifli sohbetlerinize eşlik ediyor.

Balıkçılık alanındaki faaliyetlerine Cumhuriyetle birlikte başlayan Kocaman Balıkçılık, lezzetli balıkları ve deniz ürünlerini yeni nesil bakış açısıyla yeniden yorumluyor.

Bir lezzet şöleni…

Ailelerin çocuklarına gönül rahatlığıyla yedirebileceği bir ana öğün olabileceği gibi, hazırlanan balık menülerinin yanında lezzetli bir atıştırmalık olarak da tüketilebilen karides topları, hızlı ve pratik şekilde hazırlanabiliyor. Taze karideslerin galeta unu, kaşar peyniri, yumurta ve lezzetli baharatlarla uyumundan oluşan Kocaman Karides Topu, kızgın yağa atılarak 3 dakikada hazırlanabileceği gibi teflon tavada bir tatlı kaşığı ayçiçek yağı ilave edilerek orta ateşte 4-5 dakikada da pişirilebiliyor. Pane kısmıyla çıtır çıtır olan karides topları, yumuşacık etiyle de keyifli sohbetlerin en lezzetli eşlikçilerinden biri oluyor. Barbekü sosu ve hardal uyumuyla daha da lezzetli hale gelen karides topları, kızardıktan sonraki nar gibi görüntüsüyle mideye olduğu kadar gözlere de hitap ediyor.

Dondurulmuş ürünlerin -18°’de muhafaza edilmesi konusuna da dikkat çeken Kocaman Balıkçılık, çözüldükten sonra paketlerdeki ürünlerin buzdolabı koşullarında saklanarak bir gün içerisinde tüketilmesinin uygun olacağını söylüyor.

En şık sofralarınızda ya da en keyifli sohbetlerinizde aperatif olarak size eşlik edecek Kocaman Karides Topları, ulusal marketlerde lezzet tutkunlarını bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL