• Geri dön

  • 2.473 Görüntülenme

  • 201 Haber

  • 3.964 İşletme görüntülenme


Bayram coşkusunu yaşatmak için aranan her şey Trendyol'da

Evde kaldığımız bugünlerde Ramazan Bayramı’nın coşkusunu yaşatmak isteyenler bayram alışverişine başladı. Herkesin ihtiyacına, tarzına ve zevkine göre milyonlarca ürün seçeneği sunan Trendyol’da, bu yıl da en çok tercih edilen ürünler arasında hediyelik çikolata, şeker, kolonya ve giyim ürünleri yer alıyor. Geçtiğimiz yıl Ramazan Bayramı alışverişinden farklı olarak bu yıl maske&peeling, bakım yağları ve makyaj ürünleri de tercih ediliyor.

Trendyol, sağlığımız için evde kaldığımız bu bayramda yüzlerce kategoride milyonlarca ürünü kendisini ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenlerin kapısına getiriyor. Trendyol, uygun fiyat, yüksek ürün ve marka çeşitliliği sayesinde herkesin ihtiyacına, tarzına ve zevkine göre hediye seçenekleri sunuyor.

Bayramda evde kalıyoruz, bakımsız kalmıyoruz
Sevdiklerinden uzak kalsa da bayram coşkusunu yaşayanlar bu bayram da en çok hediyelik çikolata, şeker, kolonya ve giyim ürünlerini tercih ediyor. Evde daha fazla zaman geçirdiğimiz bu dönemde geçtiğimiz yıldan farklı olarak maske&peeling, bakım yağları ve makyaj ürünleri de en çok sipariş verilen ürünler arasında yer alıyor.

Çocuklara bayram hediyesi şişme havuz
Trendyol verilerine göre Ramazan Bayramı alışverişinde yüzde 81 oranla kadınlar öne çıkıyor. Kadınların bu bayram alışveriş sepetinde şort, tayt, güneş gözlüğü yer alırken, erkekler en çok polo yaka ve spor tişörtler tercih ediyor.Aileler evde kalan çocuklarını da sürpriz hediyelerle mutlu ediyor. Bu dönemde şişme havuz, bisiklet, peluş oyuncaklar, kostüm ve model araçlar da en çok tercih edilen ürünler arasında bulunuyor.

Milyonlarca ürün ‘Bayram Alışverişi’ butiğinde
Türkiye evinde sağlıkla kalsın diye ihtiyaçları kesintisiz şekilde karşılamaya devam eden Trendyol, bayram için gereken her şeyi Bayram Alışverişi butiğinde sunuyor. Bayramı şeker tadında geçirmek için bayram şekerinden kolonyaya, 7'den 70'e herkesin tarzına uygun bayramlıklardan bayram temizliği için gerekli ürünlere, elektronik, ev ve mobilya, kozmetik ve daha birçok kategoride milyonlarca ürün Trendyol’da kendini ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL