• Geri dön

  • 272 Görüntülenme

  • 27 Haber

  • 469 İşletme görüntülenme


Yaşam alanlarını güzelleştiren Tekzen, Babalar Günü’nde bakımlı ve eğlenmeyi seven babalarımızı mutlu etmeye devam ediyor. www.tekzen.com.tr üzerinden karizmatik babalara kişisel bakım setlerinde hediye seçenekleri sunarken, maceracı ve heyecanı seven kabına sığmayan babalara ise kamp malzemelerinde birçok hediye alternatifleri sunuyor.

Babalarımız, hayatımızın her döneminde farklı rollerle bizlere örnek olurlar. Bu Babalar Günü’nde de kahraman babalarımıza ne hediye alacağım diyenlerin yardımına www.tekzen.com.tr yetişiyor.

Sevgi en büyük ve değerli armağan olmakla birlikte; sevgiyle düşünülmüş ve seçilmiş babalar günü hediyeleri de bunun bir parçasıdır. www.tekzen.com.tr , kendine bakmayı seven babalar için evde kullanabilecekleri kişisel bakım setleri ile bu dönemde ihtiyaçlarına cevap verirken, yapacakları kamplarla güzel anılar biriktirmek isteyen maceracı babalara ise kamp çadırlarından katlanabilir masalara kadar kampla ilgili bütün malzemeleri bulabilecekleri her zevke uygun hediye alternatifleri sunuyor. Özellikle bu yeni düzende kalabalık ortamlardan kaçınarak yaz tatilimizi kamp yaparak geçirmek en keyif alacağımız anlardan olacak.

Sıcacık bir gülümseme ile babalarınıza hediye edeceğiniz Babalar Günü’ne özel birbirinden kullanışlı hediye alternatifleri için www.tekzen.com.tr adresini ziyaret edilebilirsiniz.

Varlıklarıyla hayatımıza güç katan tüm babaların Babalar Günü’nü kutlarız.

Editör Notu: Perakende sektöründe 25 yıldır aralıksız hizmet veren yüzde 100 yerli sermayeli ve en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen, bugün 57 ilde 128 mağazası ile faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye’deki toplam +228 bin m2’lik satış alanı ile müşterileri için ferah alışveriş ortamı sunan, Romanya’da mağaza açan ilk yerli marka Tekzen, Avrupa DIY Perakende Birliği EDRA’nın Türkiye’den tek üyesidir. www.tekzen.com.tr

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL