• Geri dön

  • 302 Görüntülenme

  • 17 Haber

  • 310 İşletme görüntülenme


Çocukların kalbini, annelerin güvenini kazandı;
BEE’O Suda Çözünebilir Propolis Damla

BEE’O arıların yavrularını ve besinlerini korumak için ürettiği propolisi, doğadan sofralarınıza getiriyor. Tabiatın tüm gücünü ürünlerinde birleştiren, ulusal ve uluslararası 30 farklı ödülün sahibi BEE’O, doğallığıyla fark yaratırken, 7’den 70’e herkesin vazgeçilmezi oluyor.

Zengin fenolik ve flavonoid içeriğe sahip olan BEE’O Suda Çözünebilir Propolis Damla, İTÜ Arı Teknokent’te Uzman Gıda Mühendisleri tarafından özütlenerek sofralara geliyor. Takviye edici gıda statüsünde yer alan BEE’O Suda Çözünebilir Propolis Damla, arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından topladığı fenolik maddelerin özütlenmesi sonucu oluşan tamamen doğal ve saf bir arı ürünü olmasıyla önem taşıyor.

Doğallık özünde var…
BEE’O bünyesindeki uzman kadrosu, uygun alt yapı, bilgi ve donanım eşliğinde TÜBİTAK İnovasyon Ödüllü Propolisi tüketiciler ile buluşturuyor. Yetişkinler günde 20-80 damla, çocuklar ise günde 10-40 damla, doğrudan ya da ılık veya soğuk su, süt, meyve suyu gibi içeceklere ilave ederek kolaylıkla tüketebiliyor. BEE’O Suda Çözünebilir Propolis Damla, tamamen doğal besin içeriği ve biyolojik aktivitesi korunarak, İstanbul Teknik Üniversitesi laboratuvarlarında analiz edilip tüketicilere sunuluyor.

İnovasyon Ödüllü Özütleme Yöntemi
BEE’O uzmanları tarafından geliştirilen Türkiye’nin İlk ve Tek Yerli Tübitak İnovasyon Ödüllü propolisi içeriğinde yer alan fenolik ve flavonoid bileşenler ile beslenmenize değer katıyor. BEE’O ürünlerinde kullanılan propolis ekstraksiyon (özütleme) yöntemi, İTÜ ARI Teknokent’te uzman gıda mühendisleri tarafından Ar-Ge çalışmaları ile geliştirilerek, TÜBİTAK, TTGV ve TÜSİAD 2016 İnovasyon Ödülüne layık görüldü. Propolisin içerisinde bulunan besin öğelerinin maksimum şekilde elde edilebildiği ve balmumu ve benzeri safsızlıkların uzaklaştırıldığı bu yöntem ile ürün, standart bir kalitede üretiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL