• Geri dön

  • 1.896 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Babalar Günü'nde babanızın kalbini fethetmeye hazır mısınız? Türk kahvesinin ideal kıvamını ve bol köpüğünü en lezzetli haliyle fincanlara taşıyan Arzum OKKA, en değerlimiz babalarımıza keyif dolu bir deneyim sunacak.

Tasarım ve teknolojinin buluştuğu Arzum OKKA Türk Kahvesi Makinesi, Babalar Günü’nün en anlamlı ve özel hediye alternatifleri arasında bulunuyor. Türk kahvesi kültüründen ilham alarak tasarlanan Arzum OKKA, babanızla keyifli sohbetlerinize eşlik edecek.

Suyu otomatik olarak pişirme haznesine aktaran ve kahveyi doğrudan fincana servis eden Arzum OKKA, kesintisiz bir Türk kahvesi keyfi sağlıyor. Kendi kendini temizleme özelliği ile pratik bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Arzum OKKA’nın karıştırma teknolojisi sayesinde pişerken yavaş yavaş karışan Türk kahvesi, bol köpüklü bir lezzetle sizi buluşturuyor. Her seferinde Türk kahvesinin köpüğünü fincanlara eşit olarak dağıtan ve yavaş pişirme seçeneğiyle de közde Türk kahvesi keyfini yaşatan Arzum OKKA, bu Babalar Günü’nde babaların vazgeçilmezi olacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL