• Geri dön

  • 549 Görüntülenme

  • 83 Haber

  • 484 İşletme görüntülenme


Özel günler arasında en çok önem verilenlerinden biri olan Babalar Günü yaklaşıyor. Bu özel gün, sizi yetiştirmek için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan babanıza sevginizi hissettirmek için de iyi bir fırsat sunuyor. Bu yıl babanıza güzel ve anlamlı bir hediye seçmek konusunda telaşlıysanız D&R’a göz atabilirsiniz. D&R’ın oyun ve konsol bölümünde, çocukların gönlünde daima "yakışıklı ve yenilmez kahramanlar" olan babalara uygun pek çok hediye seçeneği bulunuyor.

Her baba biraz çocuktur. Babanızın içindeki çocuğu doyasıya eğlendirmek istiyorsanız, ona bir oyun konsolu alabilirsiniz!Oyun tutkunlarının vazgeçilmezi Nintendo ve PlayStation 4 oyun konsolları oyun tutkunu babaları sevinçten havalara uçuracak ürünler olarak öne çıkıyor. Babanızın oyun stilinize göre hangisini seçeceğinize siz karar verin!

D&R’ın sunduğu Babalar Günü hediye seçenekleri arasında teknoloji düşkünü babaları mutlu eden birçok oyun seçeneği de yer alıyor. Birlikte geçireceğiniz Babalar Günü’ne keyif katacak “Battlefield V”, “FIFA 20” ve “PES 2020” gibi oyunları beraber oynayabilir, babanızla heyecan dolu bir dünyaya adım atabilirsiniz.

Battlefield V
2. Dünya Savaşı'nın daha önce hiç görülmemiş bir betimlemesiyle özüne dönen seride, Battlefield V ile insanlık tarihinin en büyük çatışmasına girin. Dünyanın hiç beklenmedik yerlerinde destansı savaşlara katılarak bugüne kadarki en zengin ve en sürükleyici Battlefield'ın tadını çıkarın.

FIFA 20
FIFA 20’nin her bölümü yenilik içeriyor. FUTBOL ZEKASI gerçekçi oynanış adına eşi benzeri görülmemiş bir zemin hazırlıyor, FIFA Ultimate Team hayalinizdeki kadroyu kurmak için daha fazla yol sunuyor ve EA SPORTS VOLTA da az oyunculu futbolun özgün bir biçimiyle oyunu sokak futboluna götürüyor.

PES 2020
PES 2020 ile seri, gerçekliğin peşinde koşmaya devam ediyor ve oyunun her anını tam bir özgürlük ve kontrol anlayışı aşılayan birçok etkili değişikliği getiriyor. Yüksek performanslı 3 boyutlu tarama teknolojisi ile aslına uygun bir şekilde yeniden yaratılan stadyumları deneyimleyin. Statlardaki seyircilerin ağızları açık bırakan gerçekçiliğini, her maçın en iyi ve en kötü anlarına gösterdikleri tepkilere şahit olun.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL