• Geri dön

  • 1.571 Görüntülenme

  • 155 Haber

  • 1.829 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin lovemark'ı Penti, sadece erkeklere özel yepyeni bir marka ile tüketicisini buluşturuyor. Yeni nesil erkekler için tasarlanan Yeni PENTİ MEN, ilk koleksiyonunu babalar gününde ‘Yeni Nesil Babalara, Yeni PENTİ MEN’ kampanyası ile tanıttı.

Trendy detayların rahatlıkla buluştuğu Yeni PENTİ MEN koleksiyonu erkeklere konforlu, eğlenceli ve dinamik bir ev stili ve iç giyim rahatlığı sunuyor.

İşte Karşınızda Yeni Nesil Babalar…
Birçoğumuz evlerde kalınan bu dönemde babaların da değişimine şahit oldu. Babalarımız
işlerine evlerinden devam ederken, bir yandan da çocuklarının en yakın oyun arkadaşı, mutfağın en yetenekli aşçıları oldular. Yenilendiler ve güncellendiler.

PENTİ MEN, Türkiye’nin önde gelen Influencer aileleri ile yayınladığı reklam filminde işte tam da bu eğlenceli anlara ve koleksiyonun detaylarına dikkat çekiyor.

Ve şimdi erkekler için rahatlık ve şıklık zamanı.
Sadece babaları değil, tüm aileyi bir araya toplayan PENTİ MEN, sloganlı ev giyim ürünlerinden iç giyime ve çoraplara uzanan seçkisi ile herkesi mutlu etmeye hazır!

Şimdi yeni nesil babalara Yeni PENTİ MEN hediye etmenin tam zamanı. %30’a varan Babalar Günü özel indirimiyle PENTİ MEN koleksiyonu sadece www.penti.com ‘da…

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL