• Geri dön

  • 1.147 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 774 İşletme görüntülenme


Göz çevrinizi de cildiniz gibi yüksek nem dünyasına daldırmaya hazır mısınız? Kalsiyum yönünden zengin formülüyle cildi hızla onaran L’Occitane Aqua Reotier serisi, sihirli Reotier suyu içeren yeni göz çevresi jeli ile karşınızda!

Göz çevresine canlılık ve tazelik katan bu göz jeli, koyu halkaları, şişkinlikleri azaltıyor ve her gün yok olmasını dilediğimiz ince çizgileri gevşetiyor. Gözlerin hızlıca genç, canlı ve çok daha tazelenmiş hissetmesini sağlıyor.

Soğuk yağmur suları ile harmanlanmış, kalsiyum ve magnezyum içeren Reotier kaynak suyu içermesi nedeniyle ciltte nemi 24 saatin üzerinde hapsetme yeteneğine sahip ve dünyada adeta kendi fan kitlesini yaratan seri, göz çevresinin de vazgeçilmezi olacak gibi. Bilim adamları tarafından da onaylanan belgelere göre Reotier kaynağında suda bulunan kalsiyum, güçlü dünyada cilt bariyerinin ihtiyaç duyduğu nemin ana kaynağı.

Reotier kaynak suyu ile ciltte hızlı hidrasyon gücü
L’Occitane, 1976’da kuruluşundan beri Provence’ın güzellik mucizelerini tüm dünya ile paylaşıyor ve sürprizleriyle herkesi şaşırtmaya devam ediyor. L’Occitane, Alpler’in yuksek tepelerinde, şaşırtıcı kaya oluşumlarının arasında yer alan ve benzersiz mineraller içeren doğal su Aqua Reotier’i geçtiğimiz seneden bu yana içeriklerinde kullanıyor.

Reotier kaynağının suyu, mineral bakımından çok zengin. Fransız termal sularındaki kalsiyum’un 10 katı kadar kalsiyum konsantrasyonu içeriyor. Soğuk yağmur suları ile harmanlanmış, kalsiyum ve magnzeyum karışımı içeren bu eşsiz su kaynağı sağlıklı bir cilt için de gerekli olan tek şey. L’occitane geçtiğimiz yıldan bu yana bu sihirli su kaynağını kulanan ilk marka ve bukaynaktan gelecek nesillerin de faydalanabilmesiiçin onu koruma altında tutuyor. Bölgedeki habitatın canlı kaydı oluşturuluyor ve bu haliyle kalabilmesi için yoğun bir çalışma yürütülüyor.

Nemi cilde 24 saatliğine hapsedin!
Aqua Reotier Eye Gel – yeni
Göz çevresine canlılık ve tazelik katan bu göz jeli, göz çevresini anında rahatlatır, koyu halkaları, şişkinlikleri azaltır ve ince çizgileri gevşetir. Gözlerinizin genç, canlı ve çok daha tazelenmiş , rahatlamış hissetmesini sağlar. Tüm cilt tipleri için uygundur.
Aqua Reotier Refreshing Eye Gel 15 ml Fiyat: 178 TL
AQUA RÉOTIER ULTRA THIRST – QUENCHING CREAM
Tüm cilt tipleri içindir. Yumuşak, hafif kremsi yapısı ciltte ürünün hızla emilimini sağlar. Yaz aylarında güneş sonrası olarak idealdir. Cildinizi tüm gün nemli hissedersiniz.
Aqua Reotier Ultra Thirst – Quencging Cream 50 ml Fiyat: 235TL

AQUA RÉOTIERULTRA THIRST – QUENCHING GEL ---NEM ŞAMPİYONU
Susuzluk giderici jel yapıda bir nemlendiricidir. Kabarcıklı vejel yapısı, göründüğü kadar iyi hissettirir. Binlerce mikro kabarcıkla, cildin doğal nem döngüsü yenilenir.Cilt yoğun bir şekilde su ile dolar. Ciltte ışıltı ve canlılık yayılır.
Aqua Reotier Ultra Thirst – Quencging Gel50 ml Fiyat: 235 TL

3’Ü BİR ARADA NEMLENDİREN TEKNOLOJİ
Hyaluronik Asit – Réotier ürün grubunda ve ciltte bulunur. Mıknatıs gibi nemi çekerek cildi nemlendiren ve dolgunlaştıran doğal bir içeriktir. Nem Veren Ajanlar – Ciltte bulunmaz ancak Reotier ürün grubunda bulunur. Cildin doğal tabakasını oluşturarak hücrelerin nemi daha iyi ve daha uzun süre tutmasını sağlar. Kalsiyum – Reotier ürün grubunda ve ciltte bulunurSuyu tutar ve cildi pürüzsüzleştirir, nemi mühürler yoksa buharlaşır.

REOTIER SERİSİ SUSUZLUK GİDERİCİ DİĞER ÜRÜNLERİ
Aqua ReotierWater Gel Cleanser
Bu tazeleyen jel yapıya sahip temizleyici , yumuşak bir köpüğe dönüşerek cildi kirlerden arındırır. Cilt, mükemmel bir şekilde temizlenir. Yumuşacık ve rahatlamış hisseder. Aqua Reotier Water Gel Cleanser 195 ml Fiyat: 155 TL

Aqua ReotierMoisture Prep Essence
Nemlendirmede ilk adım olarak, cildi neme hazırlar. Cildin anında susuzluğunu gideren bulosyon ile cilttazelenir ve ışıltı kazanır. Güzellik rutininizde en sevdiğiniz an bu serumu kullandığınız anlar.
Aqua RéotierMoisture Prep Essence 150 ml Fiyat: 180 TL

Aqua ReotierFresh Moisturizing Mist
Tazelik ihtiyacınız olduğunda bu güzellik sprayini kullanabilirsiniz. Formülü, cildinizicanlandırmak ve dolgunlaştırmak için Reotier kaynak suyunu Hyaluronik asit ile birleştirir. Makyaj sabitlemek için idealdir. Aqua ReotierFresh Moisturizing Mist 50 ml Fiyat: 115 TL

Aqua Reotier Mineral Moisture Mask
Provence'ın kalbinden gelen Réotier kaynak suyu ile zengin, mineral ve kalsiyum zengini bu maske çok yönlüdür ve her an cilt ihtiyacınızı karşılamaya hazırdır. Polisakkarit molekülü içeren bu maske, buzlu jel formülüyle cildi sarar su hissiyatı verir. İnce bir tabaka halinde uygulayarak, gece maskesi olarak ya da daha yoğun bir uyguylama cildinizde 10 dakika bekletip, sonrasında yüzünüzü yıkayarakcildinize anlık yoğun nem bakımı sağlayabilirsiniz.
Aqua Réotier Moisture Mask 75 ml Fiyat: 280 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL