• Geri dön

  • 540 Görüntülenme

  • 83 Haber

  • 484 İşletme görüntülenme


Yılın en özel günlerden biri olan Babalar Günü’ne çok az kaldı. Bu yıl ilham verici dekorasyon fikirleri ve özgün dokunuşlarla babanızın en sevdiği köşeyi sihirli bir yere dönüştürebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken, kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R’ın heyecan verici keşif dünyasına adım atmak.

Evlerimizi bizi daha mutlu edecek yuva haline getirmenin en keyifli yollarından biri de okuma köşeleri oluşturmaktır. Peki, kitap kurdu babanız için nasıl bir kitap okuma köşesi hazırlayabilirsiniz? Rahat bir koltuk ya da sandalye, yanında kütüphane ve rahatlatıcı aksesuarlar ile babanızın saatlerini zevk içinde geçirebileceği şık bir okuma köşesi yaratabilirsiniz. Babanıza sevdiği bir yazarın, kütüphanesinde yer almayan bir kitabını hediye ederek onu ne kadar iyi tanıdığınızı gösterebilirsiniz. Bunun için D&R’da yer alan alternatiflere göz atabilirsiniz.

Ev dekorasyonunda güzel tasarım unsurları olarak geri dönen pikaplar, evi müzikle doldurmanın yanı sıra, retro tarzlarıyla ortama muhteşem bir görüntü katıyor. Babanız için oluşturduğunuz özel alanda pikaplarla birlikte kullanacağınız plaklar da tasarımınızın görselliğini tamamlayacaktır. Müzik dinlemekten keyif alan bir babanız varsa D&R’da yer alan Lenco TT-28 ve Ion Premier LP pikap modelleriyle evinizde retro rüzgarları estirebilir, babanıza harika bir müzik köşesine sahip olma şansı verebilirsiniz.

Şık çerçeveler, hem ailecek geçirilen güzel zamanları hatırlatıyor hem de dekoratif unsur olarak eve ayrı bir hava katıyor. Babalar Günü’nde babanıza birbirinden güzel çerçevelerden birini hediye edebilir, fotoğrafları birlikte yerleştirerek nostaljik anlar yaşayabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL