• Geri dön

  • 299 Görüntülenme

  • 21 Haber

  • 2.165 İşletme görüntülenme


Dünyanın en büyük lastik üreticisi Michelin Babalar Günü’nde, bir lastiğin yalnızca yerle temas eden kısmının bile güven, mutluluk ve konfor sağladığına dikkat çekerek, bu güveni çocuklarının ellerinden tutan bir babanın avuç içine benzetti.

Ürettiği lastiklerle üstün performans ve sağlamlık sunan Michelin, Babalar Günü’nü farklı bir bakış açısıyla kutladı. Bir lastiğin yerle temas eden kısmının yalnızca avuç içi kadar bir alan olduğu gerçeğinden yola çıkan Michelin, bu avuç içi kadar alanın sürücülere huzur, güven, konfor, mutluluk sağlamasını; çocuklarının ellerinden tutan babalara benzetti.

Bir otomobili ‘güvenli’ hale getiren ana unsurlardan birinin lastikler olduğuna dikkat çeken Michelin, lastiğin yolla temas eden yüzeyinin avuç içi kadar bir alan olduğundan hareketle; fren, çekiş, yol tutuşu, direksiyon hakimiyeti ve konforun aslında bu kadar küçük bir alan sayesinde gerçekleştiğine işaret ediyor.

Avuç içi kadar bir alanın, çocuklarını her zaman koruyan, kollayan ne yaparsa yapsın her zaman çocuklarının arkasında olan bir baba kadar güvenli ve konforlu bir alan sunduğuna vurgu yapan Michelin, hazırladığı line – art reklam filmiyle lastiğin en güvenli unsur olduğunu belirtirken aynı zamanda tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL