• Geri dön

  • 1.028 Görüntülenme

  • 93 Haber

  • 31 İşletme görüntülenme


Tepe Home’dan 2020’nin ilk sunulan yeni koleksiyonlarından biri olan ve etkileyici ruhuyla dikkati çeken Victoria, geçmişin izlerini bugünle harmanlayan tasarımı ile evinize zamansız bir güzellik katıyor...

Zaman hayatımızda izler bırakırken bize yeni değerler de kazandırır. Antikaya verilen önem, tam da bu yüzdendir. Antik ve eskitme tarz, yüzeyinde dikkati çeken yaşanmışlığın izleri ile zenginleşir. Tepe Home’un Victoria Koleksiyonunda beyaz rengin değerine değer katan tasarımsal bir yaklaşım öne çıkarken zaman kavramı değişiyor. Victoria koleksiyonunda sunulan yemek, oturma ve yatak odası takımları sofistike bir zevki huzur veren bir yaklaşımla sunuyor. Koleksiyona eskitme detaylar katan çizgileri, bronz kulpları ve yaşanmışlığın izlerini barındıran beyaz rengi bir bütünü tamamlayarak doğal bir uyum yaratırken, sade ve zamansız bir tarzı yansıtıyor. Victoria Josephine koltuk, baza ve yatak başının tasarımında dikkati çeken katlamalı kumaş detayı, saten yapısının şıklığı, vizon rengin kattığı asillikle birleşiyor. Bazasında yer alan çekmeceli bölmeler fonksiyonel kullanım sunuyor. Yatak odası takımı; 5 kapaklı gardırop, şifonyer, baza, yatak başlığı, komodin ve Josephine koltuktan oluşuyor.

Bulunduğu ortama aydınlık, ferah bir tarz katan mint yeşili, gri ve beyaz renklerin kullanıldığı koltuk takımı ve sandalyeler geçmişle bugünü bir arada içinde barındırıyor. Yuvarlak sırtlı sandalyeleri ve eskitme detayların hüküm sürdüğü beyaz masasıyla ilham veren bir uyum yakalıyor. Victoria salon ve yatak odası takımıyla bugünü, dünü bir arada yaşamak isteyenler beyazın sadeliğiyle birleşen huzur verici antik atmosferi de evlerinde hissederler. Eskitme tarzın yıllar geçtikçe değer kazanan modası ile bütünleşen Victoria’nın ruhu sadelik ve geçmişin izleriyle evinize değer katar.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL