• Geri dön

  • 387 Görüntülenme

  • 40 Haber

  • 30 İşletme görüntülenme


Ülkemizde, sosyal hayatta olduğu gibi iş hayatında da normalleşme süreci için ilk adımlar atılmaya başlandı. Bu süreçte markalar yeni projelerini bir bir hayata geçiriyor. Normalleşme sürecinin ilk adımlarından birini de Türkiye’nin Yatak uzmanı İşbir Yatak attı. Marka, son Ar-Ge çalışmaları sayesinde birçok yeniliği tüketicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. 7 bölgeli paket yay sistemi ve kuş tüyü süngerden üretilen Genna; Farklı konfor katmanlarıyla rahatlık sunan son teknoloji atak Soho ve paket yayın konforunu her kesimden uyku severle buluşturmayı amaçlayan Alissa gibi teknolojiyle donatılmış 3 yeni yatak tüketiciyle buluşmaya hazır.

OMURGAYI DESTEKLEYEN 7 BÖLGELİ PAKET YAYLI: GENNA

Vücudun çeşitli ağırlık noktalarına tam uyum sağlayan ‘7 bölgeli paket yay sistemi’ne sahip Genna, orta-yumuşak yatak tercih eden kişilere konforlu bir uyku vadediyor. Aynı zamanda, ped bölümünde kullanılan kuş tüyü sünger ile tüketicilere hem rahatlığı hem de dayanıklılığı bir arada sunuyor.

Ürünün yan duvarlarında kullanılan ve yatağın daha çok nefes almasını sağlayan 3D Spacer kumaşlar da hava sirkülasyonuna katkıda bulunuyor.

Kalite Testlerinde Yüksek Mukavemet…

Girmiş olduğu testlerde kalitesini sergileyen Genna; TSE ve uluslararası otoritelerce kabul edilen standartlar doğrultusunda 30 bin kez oturuş simülasyonuyla test edildi. Yüksek mukavemet göstererek başarısını belgeledi.

YÜKSEK KONFOR SAĞLAYAN TEKNOLOJİ: SOHO 

Üst düzey bir uyku deneyimi vadeden Soho, omurga dostu yatak teknolojilerinin başında geliyor. Sahip olduğu ve kullanıcısına vadettiği yüksek konforu; içerisinde kullanılan HR, Kuştüyü gibi pek çok farklı yapıdaki sünger kombinasyonlarıyla sağlıyor.

Yatağın Bir Noktasında Olan Hareket Diğer Kısmında Hissedilmiyor.

Paket yay sistemiyle oluşturulmuş Soho yatak, bağımsız pek çok yaydan oluşuyor. Bu sayede yatış kalkış anlarında ses yapmıyor. Yayların bağımsız oluşuyla bir noktadaki hareket diğer noktada hissedilmiyor.

Temiz ve Çevre Dostu Kumaş Teknolojisi…

Soho yatak, üst yüzeyinde kullanılan tamamen güvenli ve çevreci olan Fresche® teknolojisine sahip.

Bu teknoloji, kullanıcının uyku kalitesini etkileyebilecek unsurlara karşı etkin koruma sağlıyor ve kötü koku oluşumunu da engellemeye yardımcı oluyor. Hijyenik uykular için ideal bir yataktır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL