• Geri dön

  • 1.834 Görüntülenme

  • 232 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Bu yaz sağlıklı, hijyenik beslenme rutininize Arzum Foodie Modern Sefer Tası ile devam etmeniz çok kolay. Evdeki lezzeti aynı sıcaklıkta, aynı tazelikte gittiğiniz her yere taşımaya hazır mısınız?

Sağlıklı beslenme rutinine nerede olursa olsun dikkat edenlerin gözdesi Arzum Foodie Elektrikli Modern Sefer Tası, bu yaz vazgeçilmeziniz olmaya aday. Türkiye'de bir ilk olan ve çıktığı ilk günden bugüne çok tercih edilen elektrikli sefer tası, yemek yeme alışkanlıklarınızı değiştirmeye hazır.

Foodie Elektrikli Modern Sefer Tası, evde pişirdiğiniz leziz yemeklerinizi hijyenik, güvenilir ve pratik bir şekilde dilediğiniz yere taşıyabilme imkanı sunuyor. İki yemek kabı ve bir tabağa sahip olan Foodie ile birden fazla yemeği kolaylıkla taşıyabilir, yemeklerinizi 12 dakika gibi kısa bir sürede ısıtabilirsiniz.

Foodie Elektrikli Modern Sefer Tası aynı zamanda, dilediğiniz yerde pratik lezzetleri kolayca pişirebilmenizi de sağlıyor. Dilerseniz evde güvenle hazırladığınız yemekleri yanınızda taşıyabilir, dilerseniz de buharda pişirebileceğiniz tüm lezzetler ile ofiste de kolaylıkla sağlıklı beslenebilirsiniz.

Şık tasarım, kolay taşıma
Şık ve kompakt tasarımı, çevre dostu taşıma çantası ile çantanızda ya da elinizde kolaylıkla taşıyabileceğiniz Foodie Elektrikli Modern Sefer Tası eğlenceli dış yüzeyi ile dikkat çekiyor.

Arzum Foodie Elektrikli Sefer Tası Fiyat: 479,90 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL