• Geri dön

  • 420 Görüntülenme

  • 38 Haber

  • 586 İşletme görüntülenme


Su yalıtımında ideal çözüm: Kalekim ‘İZOSEAL’
Kış mevsimi yaklaşırken, yağışların artmasıyla birlikte su ile temas eden yapılarını koruma altına almak isteyenlere, Kalekim su yalıtım harcı İZOSEAL ile mükemmel çözüm sunuyor.

Yapı kimyasalları alanında en iyi ürün, en iyi çözüm ve en iyi uygulamayı sunan, sektörün öncü firması Kalekim; su basıncına karşı yüksek dayanıklılık gösteren İZOSEAL ile binalarda güvenli çözümler sunuyor. Kristalize su yalıtım harcı İZOSEAL, yapıların ömrünü azaltan su ve nem gibi olumsuz faktörleri sorun olmaktan çıkarıyor.

İZOSEAL, betona işleyerek su geçirimsizlik sağlıyor; bodrum, temel, perde duvar, havuz, su deposu, asansör kuyusu ile banyo, duş ve tuvalet gibi ıslak hacimlerin yanı sıra tünel, köprü, yeraltı garaj ve depolarında rahatlıkla uygulanabiliyor. Ayrıca içme suyu depolarında da güvenle kullanılabiliyor.

Çimento esaslı ve kapiler etkili kristalize su yalıtım harcı İZOSEAL, yapısal olarak sağlam tüm beton yüzeylerin yalıtımında kullanılabiliyor. Betonarme yapının donatısının korozyona karşı korunmasını sağlarken, aynı zamanda 0,5 mm’ye kadar rötre çatlaklarını oluşturduğu kristallerle doldurarak su yalıtımı sağlıyor.

Toprak altında kalan ve sürekli su ile temas eden yapılarda özellikle tercih edilen İZOSEAL ile suyun geldiği yönün tersinden de su yalıtımı yapılabiliyor. Örneğin betonarme perdelerle çevrili bodrum katına dışarıdan gelen suyun yalıtımı, içeriden yapılan uygulama ile sağlanabiliyor.

Fırça veya sprey ile her yönden uygulama kolaylığı sağlayarak hızlı ve ekonomik çözüm sunan İZOSEAL ile uygulama yapılan yüzey zarar görse dahi, betonun su geçirimsizliğini korumaya devam ediyor. www.kalekim.com.tr

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL