• Geri dön

  • 666 Görüntülenme

  • 83 Haber

  • 484 İşletme görüntülenme


Can Yayınları kitapları 9 TL fiyatıyla kitap tutkunlarını bekliyor!

“Bu yaz başka yaz!” diyen D&R, kaçırılmayacak kitap kampanyasıyla okurların yüzünü güldürüyor. 15 Temmuz’dan itibaren D&R mağazalarını ziyaret edenler, Can Yayınları’na ait kitaplara 9 TL’ye sahip oluyor!

Kitap kurtları bu yazı mutlu geçiriyor! D&R’ın kitapseverler için hazırladığı kampanya kapsamında, Can Yayınları’ndan çıkan binlerce kitap D&R mağazalarında 9 TL’ye sunuluyor! Albert Camus’dan Gabriel Garcia Marquez’e, Jack London’dan Jane Austen’e, Stefan Zweig’dan Victor Hugo’ya kadar dünya edebiyatına damga vurmuş pek çok isim, D&R mağazalarında kitap tutkunlarını bekliyor! D&R, kampanya kapsamında 9 TL’ye alınabilecek kitaplardan bazılarını okurlar için derledi.

Veba, Albert Camus
"Veba", insanın ve ışığın şiiridir. Bu şiirde renkler alabildiğine koyu, ancak yazarın sesi o denli umut doludur. Beklenmedik bir boyuta ulaşan veba salgını tüm Oranlıları ilkin umutsuzluğa boğar, ardından Doktor Rieux, Tarron ve Grand'ın gösterdikleri dayanışma örneği, başta yetkililer olmak üzere herkese bir güç ve umut kaynağı olur.

Boynunun Etrafındaki Şey, Chimamanda Ngozi Adichie
Bu eserdeki en güçlü hikâyeler oldukça karmaşık karakterleri anlatıyor; çoğu da hayati tehlikeler yaşıyorlar… Adichie siyasi koşulların yarattığı dalgalanmaları, tarihin “acı” ve “katı” gerçeklerini, buna karşın faillerin yüreğindeki yumuşaklık ve inceliği gözler önüne sermekte usta olduğunu kanıtlıyor.

Milena’ya Mektuplar, Franz Kafka
Kafka'nın Milena'ya Nisan 1920 tarihli ilk mektubunda yağmurlu bir günden söz ederek deyiş yerindeyse bir roman tadında başlattığı bu yazışmalar, yazarın ölümünden kısa bir süre öncesine değin süregiderken, ümitsizliğin, çaresizliğin ve tıkanışın anlatımına dönüşür. Çünkü Kafka'nın da dediği üzere, "Mektup yazmak, hayaletlerin önünde soyunmak demektir ki onlar da aç kurtlar gibi bunu bekler zaten. Yazıya dökülen öpücükler yerlerine ulaşmaz, hayaletler yolda içip bitirir onları."

On İki Gezici Öykü, Gabriel Garcia Marquez
İki yıl boyunca, aklıma gelen konuları, onlarla ne yapacağıma henüz karar vermeden not ettim. Bu işe başlamaya karar verdiğim gece evde bir not defteri bulamadığımdan, çocuklarım, okul defterlerinden birini ödünç vermişlerdi bana. Sık sık yaptığımız yolculuklarda kaybolmasın diye, okul çantalarında kendileri taşıyorlardı defteri. Sonunda altmış dört konuyu öyle ayrıntılı biçimde not etmişim ki, geriye yalnızca onları yazıya dökmek kalıyordu...

Vahşetin Çağrısı, Jack London
Dünya edebiyatında kendi kendini yetiştiren yazarların en yetkin örneklerinden biri olan Jack London, en güçlü ve etkileyici yapıtlarından biri sayılan Vahşetin Çağrısı'nda, kızağa koşulan bir kurt köpeğinin amansız yaşam savaşını anlatır.

Emma, Jane Austen
Jane Austen 1815’te 39 yaşındayken tamamladığı Emma’nın en sevdiği romanı olduğunu söyler. Bir taşra kasabasındaki üç genç kızın gerçek aşkı arayışını anlatan roman, bir yandan insan yaradılışının zayıf yönlerini, bir yandan da XIX. yüzyıl İngiliz toplumunun katı ve ikiyüzlü geleneklerini sorgular.

Eyvah, Gölgeler Değişiyor!, Melek Özlem Sezer
Karagöz'ün Gölgesini Kim Çaldı? kitabıyla geleneksel gölge oyunu karakterleri Karagöz ve Hacivat'ı günümüze taşıyan Melek Özlem Sezer, dizinin Eyvah, Gölgeler Değişiyor! adlı ikinci kitabında esprili ve uyaklı dili, zekice kurgusuyla çocukların dil ve hayal dünyasını zenginleştirmeye devam ediyor.

Köpekli Çocuklar Gecesi, Oya Baydar
Oya Baydar, edebiyatımızın ilk ekolojik distopyası denebilecek Köpekli Çocuklar Gecesi’nde hepimizin içten içe bildiği ama birçoğumuzun görmezden geldiği küresel iklim krizine ve o krizin ortasında kalan insana yöneltiyor kalemini.

Amok Koşucusu, Stefan Zweig
Yazdıklarının üzerinden bunca yıl geçmiş olmasına karşın, öykülerinin, romanlarının bugünkü kuşaklar tarafından da aynı ilgiyle okunması, Zweig’ın kalıcı bir yazar olduğunun en büyük kanıtı. Amok Koşucusu'nun bu yeni çevirisinde, daha önceki basımda yer almayan öyküler de bulunuyor.

Notre-Dame’ın Kamburu, Victor Hugo
Victor Hugo, olayları ince ince ördüğü Notre-Dame'ın Kamburu adlı ünlü eserinde, insan hayatında kaderin yerini sorgulamış, kaleme alındığından bu yana birçok sanat eserine, özellikle de filmlere esin kaynağı olan muhteşem bir roman çıkarmıştır ortaya.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL