• Geri dön

  • 1.309 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 54 İşletme görüntülenme


Bayrama çok az kaldı. Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics’te bayram coşkusu, rengarenk, dinamik ve başarılı stillerle yaşanıyor.

Altınyıldız Classics’in farklı tarzların ve renklerin birleşimiyle zenginleşen enerjisi yüksek tasarımlarıyla bayramda da hoş görünümünüzü korumaya devam ederken dilediğiniz gibi seyahat edebilir, sevdikleriniz ile güzel vakit geçirebilirsiniz.

Keten gibi yazlık dokuların yanı sıra gofre kumaşın kırışmayan esnek dokusu, bayramda da rahatlığınızı zirveye taşıyor. Gömleklere ek olarak gofre jogger pantolon ve ceket takımları da size yazın takım giymenin en rahat halini sunuyor. Altınyıldız Classics ile özdeşleşen ve esnekliği ile öne çıkan 360 koleksiyonundaki ceket, gömlek ve pantolon tasarımlarını da gönül rahatlığılya tercih edebilirsiniz.

Neon sarı ve pembe gibi detaylarla zenginleşen sezon trendi renklerde polo tişörtlerle rahat saatler geçirdikten sonra, akşam saatlerinde kombinizde somondan açık yeşile uzanan renk paletinde bir keten gömlek ya da rengarenk çiçeklerin tamamladığı print gömlek tercih ederek birkaç dakika içerisinde havanızı değiştirebilirsiniz. Bayramın yaz aylarına denk gelmesi güzel bir deniz tatili için de size iyi bir fırsat sunuyor olabilir. Altınyıldız Classic’in lacivert, bordo ve mavinin öne çıktığı marin temasını yansıtan şortlarını, gömlek ya da tişörtlerle kombinleyebilirsiniz. Ayrıca tatillerin olmazsa olmazı valizler de farklı boy ve renk çeşitleriyle Altınyıldız Classics’te size bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL