• Geri dön

  • 954 Görüntülenme

  • 162 Haber

  • 1.108 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin e-Ticaret Platformu “www.epttavm.com” yaz boyunca özel kampanyalar ve indirim fırsatlarını müşterileriyle buluşturuyor.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren, güven damgalı milli pazar yeri platformu ePttAVM.com’da müşteriler, yaz boyunca tüm ihtiyaçlarına uygun ürünlerde benzersiz fırsatlarla buluşacak. Yazlık kıyafetlerden güneş kremlerine, deniz & plaj ürünlerinden güneş gözlüklerine, iz bırakacak parfümlerden şıklığın tamamlayıcısı kol saatlerine, makyaj malzemelerinden altın takılara, kahve makinesinden şık gömleklere, ortamın havasını değiştirecek tablolardan zarif mobilyalara, araç aksesuarlarından ayakkabılara kadar farklı ihtiyaç ve tarza hitap eden milyonlarca ürüne, yaz boyunca özel indirimlerle www.epttavm.com üzerinden ulaşılabilecek.

Kontrollü Teslim, Güvenli Alışveriş

Kapıda kontrollü teslimle güvenli ve kolay alışverişin adresi konumunda olan ePttAVM.com, müşterilerine güvenli ve ekonomik alışveriş fırsatı sunuyor. ePttAVM.com bünyesinde 20 milyon ürün ve 15 binin üzerinde mağaza yer alıyor.

Türkiye’nin Lezzetleri ePttAVM.com’da!

Tarım Kredi Kooperatifleri'nin taze, doğal ve sağlıklı ürünleri indirimli fiyatlarla ePTTAVM.com üzerinden satışa sunulurken, Orman Genel Müdürlüğü’nce Türkiye'deki ormanlardan toplanarak Afyonkarahisar Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Merkezi'nde işlenen tamamı doğal bitki çayları ve yağlar da ePttAVM.com aracılığıyla müşterilerle buluşuyor. Ayrıca zeytinyağı, bal, meyve suyu, salça, sirke gibi Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) tarafından üretimi gerçekleştirilen ürünler uygun fiyatlarla ePttAVM.com’da satışa sunuluyor.

Borel Ürünlerinde Uygun Fiyatlar

Yerli kaynaklarla üretilen bor katkılı el dezenfektanı Borel’in de ePttAVM.com üzerinden satışına devam ediliyor. Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü laboratuvarında geliştirilen ve bor madeni katkılı el dezenfektanı Borel, avantajlı fiyatlarla müşterilerle buluşuyor.

Engelleri Aşıyorlar

Tüm bunların yanı sıra engelli bireyler tarafından üretilen el emeği ürünler engelsiz.epttavm.com üzerinden satışa sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL