• Geri dön

  • 229 Görüntülenme

  • 14 Haber

  • 190 İşletme görüntülenme


Doğanın enerjisinden ilham alarak güçlü bir koleksiyon sunan Cacharel, yaz stilinde tropik esintiler taşıyan desenlerle doğadaki farklı renk tonlarını birbiriyle harmanlayarak, mevsimin ferahlığını hissettiren tasarımlar sunuyor.

Cacharel, koleksiyonundaki parçalar ile çabasız şıklık sunarken canlı ve dengeli görünüm sağlıyor; tropik yaşamın güçlü sembollerini minimalist bir yaklaşım ile yorumluyor.

Yaprak desenlerinin yer aldığı pamuklu gri gömlekle çizgisel bir dinamizm yaratan koleksiyon, balık desenlerini küçük ve sade uygulamalarla resmediyor. Doğanın sakinleştirici etkisi, minimal çizgiler ve görsel zenginliği yüksek parçalar ile şehir hayatına taşınıyor.

Cacharel, kişisel stil dokunuşlarına verdiği değeri koleksiyonunda vurguluyor ve tüm ürünlerinde renk, desen ve kumaş bütünlüğü sağlıyor. Yüzde yüz deri olan ayakkabılarında hâkî ve mercan renklerini bir arada kullanarak birçok kombine uyum sağlayabilecek modellere koleksiyonunda yer veriyor. Pamuk kumaştan üretilmiş bermudalarında birçok renk seçeceği sunuyor. Farklı model ve bedenleri kombinleme imkânı sağlayan mono yakalı, slim fit Mix&Match takım elbisesisinde tropik yaşamın çağrıştırdığı açık mavi gökyüzünün canlı enerjisini somutlaştırıyor.

Cacharel’in önerileri arasında, Cacharel Haki Gömlek (399TL), Cacharel Mavi Gömlek (399TL) , Cacharel Baskılı Gömlek (449TL) ve Cacharel Ayakkabı (1199TL) bulunuyor. www.cacharel.com.tr

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL