• Geri dön

  • 1.741 Görüntülenme

  • 232 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Hayatın her alanına kolaylıklar sunan Arzum, Steamforce Buhar İstasyonlu Ütü ile iddiasını yeniden ortaya koyuyor. Ofis ve okul kıyafetleri tek bir donuşla kusursuz bir görünüme ulaşıyor.

Arzum, sizi zahmetsiz ve kolay bir ütüleme deneyimine davet ediyor. Yeni Steamforce Buhar İstasyonlu Ütü ile bu yıl ofis ve okul kıyafetlerinizi kusursuz bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Arzum Steamforce farkını ilk dakika da göstermeye başlıyor. Sadece 1 dakikada ısınıyor ve zamandan kazandırarak ütülemeye hazır hale geliyor.

Optimum Care teknolojisi ile sıcaklık ayarına gerek olmadan pamuktan ipeğe tüm kumaş türlerini ütüleyen Steamforce, Turbo Boost Teknolojisi ile de buharı en derine işleyerek kırışıklıkların ve katlı kumaşların kolaylıkla üstesinden gelmenizi sağlıyor. 5 barlık yüksek buhar basıncına ve 250 gr/dk buhar gücüne sahip Arzum Steamforce, yüksek performans sağlıyor, ütü yapmayı keyifli hale getiriyor. Aynı zamanda, optimal seramik tabanı ile kumaş üzerinde mükemmel kayganlık ve çizilmelere karşı yüksek dayanıklılık gösteriyor.

1,5 litrelik geniş su tankı sayesinde kesintisiz bir ütüleme sağlayarak işleri daha da kolaylaştıran Steamforce Buhar İstasyonlu Ütü, otomatik kapanma özelliği ile de evdeki güvenliği sağlıyor. Farkında olmadan gözetimsiz bırakılan ütü, 5 dakika sonra kendiliğinden kapanıyor.

Benzersiz bir deneyim yaşamaya hazır mısınız?

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL