• Geri dön

  • 560 Görüntülenme

  • 50 Haber

  • 32 İşletme görüntülenme


Anadolu Hayat Emeklilik, mobil uygulaması AHE Mobil’i yeniledi. Yenilenen uygulamayla artık bireysel emeklilik ve hayat sigortası işlemlerini gerçekleştirmek çok daha hızlı ve pratik. Birikimlerin, getirilerin ve taleplerin takip edilebildiği, katkı payı ve fonların kolayca değiştirebildiği uygulama, kullanıcı dostu tasarımıyla dikkat çekiyor.

Anadolu Hayat Emeklilik mobil uygulaması AHE Mobil, yenilenen tasarımıyla kullanıcılara pek çok kolaylık sunuyor. Yenilenen AHE Mobil ile bireysel emeklilik ve hayat sigortası işlemlerini gerçekleştirmek artık çok daha hızlı ve pratik. Kullanıcı dostu tasarımıyla dikkat çeken uygulamayı kullanarak birikimleri, getirileri ve talepleri takip etmek, katkı payı ve fonları kolayca değiştirmek mümkün. Türkiye’nin ilk ve tek bireysel emeklilik fon robotu Fonmatik ROBO’ya da Anadolu Hayat Emeklilik mobil uygulamasından ulaşılıyor.

Kullanıcıların bireysel emeklilik birikimlerine ve hayat sigortası teminatlarına tek tıkla ulaşabildikleri uygulamayla, detaylı birikim geçmişi ve emeklilik döneminde elde edilebilecek tahmini birikimler de görüntülenebiliyor. Uygulama üzerinden bireysel emeklilik hesabı için ödenen katkı payları ve getirileri ile devlet katkısı ve getirileri de kolaylıkla incelenebiliyor. Emeklilikte ulaşmak istenen birikime veya maaş tutarına göre bugünden ödenmesi gereken katkı payını hesaplayan, kullanıcı, ailesi hatta çalışanları için en uygun ürünleri seçen, hayat sigortasında kullanılabilecek vergi avantajını gösteren çeşitli gelecek planlama araçlarının da sunulduğu uygulama müşteri beklenti ve ihtiyaçlarına tüm yaşam evreleri için yanıt verecek şekilde tasarlandı.

Müşteri odaklı bir yaklaşımla teknoloji yatırımlarına hız verdiklerini dile getiren Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü Yılmaz Ertürk, “Özellikle içinde bulunduğumuz pandemi döneminde, kullanıcı dostu teknolojilerin ve tüketici ihtiyaçlarına cevap veren online kanalların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık. Anadolu Hayat Emeklilik olarak her zaman müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran yatırımlara öncelik verdik. Tüm sistemlerimizi ihtiyaçlar, beklentiler ve son gelişmeler ekseninde sürekli güncelliyoruz. Mobil uygulamamız AHE Mobil’de yine bu doğrultuda yenilendi. Artık tüm kullanıcılar uygulama üzerinden bireysel emeklilik, hayat sigortası ürünlerini ve bu ürünler için bize ilettikleri talepleri anlık olarak takip edilebiliyor. Müşterilerimiz uygulamamızı kullanarak hem bugünlerine hem de gelecek planlarına rehberlik edecek araçlara ulaşabilecekler. Bunun yanı sıra yakın zamanda kullanıcılara kolaylık sağlayan bir geliştirmeyi daha hayata geçirdik. “App to app” adı verilen bu teknoloji, grup şirketlerinden ürün satın alan müşterilerin uygulamadan uygulamaya şifresiz olarak rahatlıkla geçmesini sağlıyor. Böylece müşterilerimiz Türkiye İş Bankası’nın mobil bankacılık uygulaması İşCep’ten, tek tıkla şifresiz olarak Anadolu Hayat Emeklilik mobil uygulaması AHE Mobil’e geçebiliyor” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL