• Geri dön

  • 865 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 274 İşletme görüntülenme


• Schneider Electric, hastanelerde hayati önem taşıyan operasyon sürekliliği ve verimliliği için yeni nesil çözümler sunuyor.
• Şirketin EcoStruxure Asset Advisor çözümü, 7/24 izleme ve önleyici bakım olanakları ile hastaneleri dijital çağa taşıyor.

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde dünya çapında uzman olan Schneider Electric, enerji sürekliliğinin hayati önem taşıdığı hastanelere özel dijital servisler ve operasyon çözümleri sunuyor. Böylece akıllı hastane konseptinin yaratılmasında çözüm ortaklığını üstleniyor.

Schneider Electric, EcoStruxure Asset Advisor çözümü ile kritik altyapı ekipmanlarını özel sensörler ile 7/24 izleyip işletmelere önleyici bakım çalışmaları için kısa sürede aksiyona çevrilebilecek önerilerde bulunuyor. Dünyanın dört bir yanında uzman kadrosu ile hazırladığı periyodik raporlarla işletmelerin altyapılarının sağlığına dair her zaman güncel ve güvenilir bilgiye sahip olmalarını sağlıyor. Hastaneler bu danışmanlık çözümü sayesinde hem operasyonda aksaklık yaşatabilecek arızaları önden tespit edip düşük maliyetli müdahaleler ile engelleyebiliyor hem de zorunlu bakımlarının süresinde ciddi bir iyileşme sağlayabiliyor.

Bu hizmetleriyle Schneider Electric, sağlık sektörünün en kritik önceliği olan servis sürekliliğini sağlamalarının önünde engel teşkil eden plansız duruşlar ve yüksek stres altında çalışan ekipmanlardan dolayı ortaya çıkan altyapı arızalarının önüne geçilmesine olanak sunuyor. Böylece hastaneler, hizmet kalitesi ve konforunu artırmanın ötesinde hasta yaşamını doğrudan etkileyen kritik ünitelerin kesintisiz çalışmasını sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL