• Geri dön

  • 220 Görüntülenme

  • 21 Haber

  • 2.165 İşletme görüntülenme


Michelin, dijitalleşen dünyada müşterilerine yeni bir satın alma deneyimi sunuyor. ‘Hemen Al’ projesiyle bayilerini dijital ortama taşıyan Michelin, müşterilerine hem montaj ve ek servis imkanlarının da içinde olduğu yeni bir satın alma deneyimi hem de temassız alışveriş olanağı sunacak.

Dünyanın en büyük lastik üreticisi Michelin, dijitalleşen dünyanın dinamiklerine uygun olarak geliştirdiği yeni projesiyle müşterilerinin karşısına çıkıyor. COVID-19 pandemisi sebebiyle her alanda dijital dönüşümün yaşandığı bugünlerde, lastik alışverişleri de dijital platforma taşındı. Michelin’in, Servislet.com ortaklığıyla hayata geçirdiği ‘Hemen Al’ projesi ile müşteriler, www.michelin.com.tr üzerinden Michelin bayilerine ev ortamından ulaşabilecek ve ürün çeşitlerini, stok bilgilerini görerek araçlarına ve ihtiyaçlarına uygun lastiği temassız olarak satın alabilecekler.

Sepette 400 TL’ye varan fırsatlar
Sosyal mesafenin hayati önem kazandığı bu süreçte hayata geçen ‘Hemen Al’ platformu üzerinden gerçekleştirilen satın alımlarda, müşteriler Michelin web sitesi üzerinden araçlarına uygun lastiği seçtikten sonra ‘Hemen Al’ butonuna basarak hem ürününü hem de montaj, lastik oteli gibi ek servisleri kolayca satın alabilecekler. Kargo beklemeden kendisine en yakın bayiden dilediği gün ve saate randevularını alarak, lastiklerini teslim alabilecekler. Aynı zamanda Michelin müşterileri, Ağustos ayı sonuna kadar sepette 400 TL’ye varan fırsatların da sahibi olacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL