• Geri dön

  • 404 Görüntülenme

  • 62 Haber

  • 336 İşletme görüntülenme


130 yılı aşkın bebek maması uzmanlığına sahip İsviçreli Hero Baby, yaz meyvelerini, organik kavanoz mamalarında buluşturarak annelerin mutfağına taşıyor.

Yaklaşık 135 yıl önce, sebze ve meyvelerin vitamin değerini ve tazeliğini korumak konserve üretimi ile yola çıkanİsviçreli Hero Baby, bugün 6-36 aylık bebekler için ürettiği ve lezzetli kavanoz mamalarıyla annelerin yanında.. Yaz mevsimi meyveleriyle lezzeti zenginleştirilen kavanoz mamaları, bebeklerin mineral ve vitamin ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılıyor. Lezzetli yaz meyvelerini 500’den fazla testen geçirerek tarım ilacı kalıntısı bırakmadan özel tasarım kavanozunda sunulan organik mamalar, organik tarımla yetiştirilen meyvelerinkullanımıyla bebeklerin damak zevkini geliştiriyor.

Bebeklerin saf tatlara alışmasını destekleyen yaz meyvelerini de içeren kavanoz mamalar, bebeklerin sağlıklı beslenmesine yardımcı oluyor. Mevsiminde meyve tüketimine özen gösteren Hero Baby, bebekler için seçilmiş özel bahçelerde, organik tarım yöntemlerini kullanıyor. Bebekleri meyve yemeye teşvik etmeye destek olan kavanoz mama seçenekleri arasında; şeftali ve kayısı gibi meyveler bulunuyor. Ayrıca formülündeki C Vitamini sayesinde yüksek besleyicilik sunuyor.

https://www.hero.com.tr/ herobabyturkiye

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL