• Geri dön

  • 835 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 274 İşletme görüntülenme


Schneider Electric Güvenilir Güç İş Birimi tarafından hazırlanan yöneticilerle gerçekleşen video serilerinin ilkinde, Schneider Electric CIO'su, global pandemiden öğrenilen dersler konusunu ele alıyor.

Enerji yönetimi ve otomasyonunun dijital dönüşümü alanında dünya lideri Schneider Electric, global pandemide birçok insanın bir anda evden çalışmaya başladığı yeni düzenin şartlarını sektör adına bir gelişim fırsatı olarak değerlendiriyor. Yaşanan kritik süreçle birlikte tüm işletmelerin hızlı bir dijital yolculuğa çıkması büyük fırsatları da beraberinde getiriyor. İçinde bulunulan dönemi ise, neler daha iyi yapabilir, neler eksik ve uzun dönem etkilerin ne olur sorularına yanıt bulmak için kullanmak mümkün.

Bu bilgileri edinmek için en etkili yöntem ise yöneticilerle, önemli kararları alan ve ilerlemeyi mümkün kılacak deneyimleri yaşayan CIO ve başkan yardımcılarıyla konuşmak. Schneider Electric, yöneticilerle gerçekleşen video serisi ile bu tür bir diyalog oluşturmak için çalışmalara başladı. İlk bölümün Schneider Electric CIO ve Başkan Yardımcısı Elizabeth Hackenson, katılımıyla gerçekleştiği videolara YouTube kanalı üzerinden ulaşmak mümkün.

Pandemi sürecinde internet bant genişliğini üç katına, aylık arama dakikasını 20 milyondan 60 milyona çıkarmayı başaran Hackenson ve ekibi dünya çapında 100.000'den fazla çalışanın evden çalışmasını mümkün kıldı ve bazı durumlarda bunu 48 saat içinde başardı. Yaşanan süreci ve deneyimlerini video yayınında paylaşan Hackenson, şirketin Microsoft Teams ve buluta geçişini hızlandırırken, VPN lisansı sayısını 30.000'den 100.000'e çıkararak büyük bir başarıya imza attı. Yaşanan süreçteki dijital gelişmeleri de değerlendiren Hackenson, “Şüphesiz buluta geçiş hızlanacak, dijital ve uzaktan izlemeye henüz başlamamış olan şirketler şimdi başlıyor.” dedi.

Schneider Electric'in 135.000 çalışanının evden çalışması ve iş sürekliliğinin sağlanmasına yönelik olarak attığı adımlar konusunda videoda verilen bilgiler herkes için yol gösterici olacak nitelikte. Bu ilk bölüm, yöneticilerin global kriz döneminde karşılaştıkları zorluklar ve öğrendikleri dersler hakkında bilgi verecekleri video serisinin de ilki.

https://www.youtube.com/watch?v=wlRkgVYIB3o&feature=youtu.be

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL