• Geri dön

  • 210 Görüntülenme

  • 14 Haber

  • 184 İşletme görüntülenme


Doğru tamamlayıcı parçalar ve aksesuarlarla istediğiniz stile uyarlanabilecek rengarenk ceketleriyle Cacharel, erkek stilinde güçlü bir etki sunmaya devam ediyor. Dinamik ve modern tasarımlarıyla ofis stilinizle güçlü bir tarz yaratmanızı sağlayan Cacharel ceketler, şehirli erkeğe hafta sonlarında aradığı konforu sunuyor.

Erkek giyiminde resmiyet taşıyan ceketlere yaratıcı anlamlar yükleyen Cacharel, ceketleri polo yaka tişörtler ve chino pantolonlarla kombinleyerek silüetlerin kişiselleşmesini sağlıyor.

Cacharel, renk ve desen oyunlarındaki ustalığını bu sezonda sergiliyor. Desenli bir gömlek ve uyumlu mendille tamamlayabileceğiniz kiremit renkli ceket ile günlük yaşamda fark yaratan bir görünüme ulaşmanızı vadediyor. Cacharel haki ceket, resmi ortamlarda centilmen erkeklerin öz güvenli duruşunu desteklerken, bej ceket ise açık tonlarının ferahlatıcı etkisi ile yaz davetlerinde benzersiz bir görünüm sunuyor.

Cacharel, kişisel stili yansıtmaya ve konfora verdiği önemi Mix&Match koleksiyonuyla somutlaştırıyor. Farklı desenlere sahip ceket ve pantolonları birbiriyle eşleştirerek bir ceketle birden fazla kombin yapılmasını imkân sağlıyor.

Cacharel’in önerileri arasında, Cacharel Haki Ceket (1199TL), Cacharel Bej Ceket (1299TL) ve Cacharel Kırmızı Ceket(1499TL) bulunuyor.

www.cacharel.com.tr

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL