• Geri dön

  • 259 Görüntülenme

  • 28 Haber

  • 691 İşletme görüntülenme


GROHE Türkiye, çalışan katılımı araştırması Güven Endeksi’ni (Trust Index©) tamamlamasının ardından, “En İyi İşveren” (Great Place to Work®) sertifikasına hak kazandı.

5 kıtada 60’ı aşkın ülkede 30 yıldan uzun deneyimi ile işyeri kültüründe uzmanlaşmış bir global araştırma ve danışmanlık şirketi olan Great Place To Work® Enstitüsü, “En İyi İşveren” danışmanlık sürecinde işgücünün beceri ve yeteneğinden yararlanan işyeri ortamlarının nasıl yaratıldığını incelediği araştırmaları baz alıyor. Süreç bir yandan da organizasyon kültürü ve yetenek oluşturulmasına katkı sağlıyor.

Daha iyi ve daha yüksek bir işyeri kültürü oturtmak için En İyi İşveren Sertifika programına katılan GROHE Türkiye, bu çalışmasını başarı ile sonuçlandırdı. GROHE Türkiye Genel Müdürü Serhat Şabaz, “En İyi İşveren” Sertifikası almaya hak kazanmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “elde ettiğimiz kazanımı ve bu harika sonuçların hepsini adeta bir aile gibi çalışarak birlikte elde ettik. Bu başarıyı çalışanlarımıza adıyor ve hepsine teşekkür ediyorum” dedi. GROHE Türkiye önümüzdeki yıllarda da “En İyi İşveren” Sertifikalı bir kuruluş olarak konumunu korumak için güçlü bir işyeri kültürünü desteklemeye devam edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL