• Geri dön

  • 220 Görüntülenme

  • 26 Haber

  • 4.691 İşletme görüntülenme


Kompakt Tasarım, Gürültü Önleyici Özellik, Dikkat Çekici Ses Performansı

Haylou, keyifle kullanılan Bluetooth kulaklık modellerine bir yenisini ekledi; Haylou T19. Kompakt tasarımı ve daha güç ses özellikleriyle dikkat çeken model, gürültüyü akıllıca azaltabilen iki yönlü dört mikrofonuyla telefon görüşmelerinde kusursuz bir kullanım sağlıyor. Yeni Haylou T19 Bluetooth kulaklık, n11.com’a özel fiyatıyla kullanıcılara sunuldu.

Haylou yeni satışa sunduğu ürünü Haylou T19 TWS Kablosuz Bluetooth kulaklık ile kablosuz ses deneyimini bir üst noktaya taşıyor. n11.com’a özel fiyatıyla kullanıcılara sunulan ürün, gürültüyü akıllıca azaltabilen iki yönlü dört mikrofon sayesinde telefon görüşmelerinde kusursuz bir kullanım sağlıyor.

Haylou T19, ses performansıyla da dikkat çekiyor. Kulak içi kullanım özelliğiyle satışa sunulan ürün, güçlü ve derin bas özelliğiyle kullanıcılara iyi bir müzik dinleme deneyimi yaşatmaya da hazır. Dahili kızılötesi ışık sensörüyle akıllı oynatma ve duraklatma gibi özelliklere sahip yeni Haylou TWS T19 Kablosuz Blueetooth kulaklıkta, müzik ve telefona gelen çağrılar kulaklığın üstündeki dokunmatik mekanizmadan kontrol edilebiliyor. Kompakt tasarımıyla, kablosuz olarak şarj edilebilme özelliğine sahip ürün, kullanıcısına 30 saate kadar kesintisiz kullanım süresi sunuyor.

Android ve IOS telefonlara da uygun olan Haylou T19 TWS Bluetooth kulaklık; QCC3020 amiral gemisi çipi ve Bluetooth 5.0, Apt ve AAC'yi de destekliyor. Haylou T19 TWS Kablosuz Bluetooth kulaklık, n11.com’a özel 289 TL’den satışa sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL