• Geri dön

  • 426 Görüntülenme

  • 47 Haber

  • 911 İşletme görüntülenme


BİREVİM, Ağustos ayı toplamında 2 bin 143 adet teslimat gerçekleştirdi!

Mahir Orak: “BİREVİM olarak Ağustos ayı toplamında 2 bin 143 adet tasarruf finans teslimatı gerçekleştirerek sektörümüzde yeni bir rekora imza attık. Ve Haziran-Ağustos ayları arasında 4 bin 700 adet teslimat ve 20 bine yakın sözleşme sayısıyla yine rekor bir yaz dönemi geçirdik. Başarımızın kaynağı, teslimat kriterinde, özgün “Birlikte Tasarruf Finansı” yöntemimizin, tüm boyutlarıyla tutarlı ve sürdürülebilir olması ve yeni sözleşme kriterinde ise, sektörü ilk kez ev ve araba dışına taşıdığımız “Tasarrufa İlk Adım” kampanyamızın insan merkezli yaklaşımı ve doğru zamanlamasıdır. Ayrıca marka olarak, sadece 4 yıl içinde, sektördeki her 3 müşteriden 1’inin ev ve araba sahibi olmasına vesile olduk ve sektörde çok uzun süredir faaliyet gösteren rakiplerimizin aylık teslimat adetlerine ulaştık.”

4 yıl gibi kısa bir sürede sektörünün lokomotif gücü olma başarısı gösteren BİREVİM, sektöre ivme kazandırmaya devam ediyor. Marka yeni bitirdiğimiz Ağustos ayı toplamında 2 bin 143 adet tasarruf finans teslimatıyla yeni bir ilke imza attı. BİREVİM’in ayrıca, ekonomik açıdan geleneksel olarak durgun geçen yaz döneminde, 4 bin 700 adet teslimat ve 20 bine yakın sözleşme sayısıyla, sürdürülebilir büyüme yolculuğuna sağlam adımlarla devam ettiği ifade edildi.

Başarının anahtarları: “Özgün, tutarlı ve sürdürülebilir bir yöntem, insan merkezli yaklaşım ve doğru zamanlama”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan BİREVİM Genel Müdürü Mahir Orak, bu başarılarını, tasarruf finans teslimatı kriterinde, özgün “Birlikte Tasarruf Finansı” yönteminin, tüm boyutlarıyla tutarlı ve sürdürülebilir olmasına ve yeni sözleşme kriterinde ise, sektörü ilk kez ev ve araba dışına taşıdıkları “Tasarrufa İlk Adım” kampanyasının insan merkezli yaklaşımına ve doğru zamanlamasına bağladı. Tasarrufa İlk Adım kampanyasından yararlanacak tasarruf sahipleri, Birlikte Tasarruf Finansı ile oluşturacakları birikimi, aynı diğer finans araçlarında olduğu gibi, eğitim, ev eşyası vs. gibi planlanabilir tüm somut ihtiyaçlarını karşılama şeklinde kullanabiliyorlar.

Tasarrufun bir finans aracı olduğu gerçeğini tüm Türkiye çapına yaymak temel hedef

Orak, sadece 4 yıl içinde, sektördeki her 3 müşteriden 1’sinin ev ve araba sahibi olmasına vesile olduklarını ve sektörde çok uzun süredir faaliyet gösteren rakiplerinin aylık teslimat adetlerine ulaştıklarını belirterek; “Konu sadece finansal başarılar değil ve olmamalı da. BİREVİM olarak, 2020'nin ilk 8 ayında, kişisel, kurumsal ve sektörel gelişim amaçlı, her bir çalışanımıza, “Tasarruf Akademi” kurumsal yapımız üzerinden, alanında uzman 42 kişiden 1829 saatlik eğitim olanağı sunduk. Pandemi sürecinde hızla uzaktan eğitim sistemine geçtik. Ayrıca bu yılı, Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş Yılı’na kadar devam ettirmeyi hedeflediğimiz “Tasarruf Seferberliği Yılı” ilan ettik ve tasarrufun bir finans aracı olduğu gerçeğini tüm Türkiye çapına yaymak için; hem ülkemizde ilk kez gerçekleştirilen ulusal ve il bazlı tasarruf ve finans davranışları araştırmalarına hem de bu araştırma sonuçlarını değerlendirmek için il il kurumsal gezilere başladık. Şu ana kadar, Malatya, Gaziantep, Denizli, Konya, Samsun, Bursa ve İstanbul olmak üzere 7 il gezisi gerçekleştirdik. Bu hafta da Ankara’daydık.” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL