• Geri dön

  • 393 Görüntülenme

  • 30 Haber

  • 123 İşletme görüntülenme


Sanayide üreten kadınlar Maktek Avrasya’da buluşuyor
“Endüstri şirketlerinde kadının rolü?”
“Türkiye’de kadın meselesi”
Ve “Bir sanayi şirketinde üst düzey yönetici olmak” konuları masaya yatırılıyor.

Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD), TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Marketing Türkiye işbirliğinde 3 Ekim 2018 Çarşamba günü düzenlenecek “Sanayide Üreten Kadınlar Buluşması” paneli, Türk iş ve basın dünyasındaki üst düzey yöneticileri bir araya getiriyor. Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen’in moderatörlüğünde “Endüstri şirketlerinde kadının rolü?”, “Türkiye’de kadın meselesi” ve “Bir sanayi şirketinde üst düzey yönetici olmak” başlıklı konuların detaylarıyla tartışılacağı panel, MAKTEK Avrasya Fuarı’nda gerçekleşecek.

Son yıllarda kadınların iş gücüne katılım oranının bir işin başarısı için vazgeçilmez olduğunu farkındalığıyla TİAD, TÜYAP ve Marketing Türkiye iş birliğinde 3 Ekim 2018 Çarşamba günü düzenlenecek “Sanayide Üreten Kadınlar Buluşması” paneli, Türk iş ve basın dünyasındaki üst düzey yöneticileri bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Üreten kadınlar bir arada…

Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen’in moderatörlüğünde; GE Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Canan Özsoy, Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Elif Ergu Demiral, Seger Korna Genel Müdürü Tülin Tezer, Nestlé Professional Türkiye Genel Müdürü Arzu Alibaz ve Dirinler Sanayi Makinaları Endüstri ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nihan Dirin’in katılımıyla gerçekleşecek panelde birçok farklı isim daha yer alacak. Endüstri şirketlerinde kadının rolü?”, “Türkiye’de kadın meselesi” ve “Bir sanayi şirketinde üst düzey yönetici olmak” başlıklı konuların detaylarıyla tartışılacağı panel kapsamında, takım tezgahları sektöründeki kadın çalışan sayılarını da değinilecek. 3 Ekim 2018 Çarşamba günü 10:30 – 12:00 saatleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi – Karadeniz Salonu’nda gerçekleşecek panel, tüm sektör paydaşlarını da bir araya getirmeye hazırlanıyor.

2-7 Ekim 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan MAKTEK Avrasya 2018 Fuarı’nda takım tezgahları, metal-sac işleme makineleri, tutucular-kesici takımlar, kalite kontrol-ölçüm sistemleri, CAD/CAM, PLM yazılımları ve üretim teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren katılımcılar yer alacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL