• Geri dön

  • 384 Görüntülenme

  • 26 Haber

  • 733 İşletme görüntülenme


FEST Travel olarak 30 yıl önce başlattığımız Adım Adım İstanbul® gezilerimizin, 7 Ekim 2018 Pazar günü Kurtuluş Rum İlköğretim Okulu’nda gün boyu sürecek etkinliklerimiz ve seminerlerimiz ile birlikte 30. yaşını kutluyoruz.

Bu yıl FEST Travel’ın Adım Adım İstanbul® gezilerinin 30. Yılı.
30 yıldır yaz kış demeden İstanbul’un her köşesini gezdirip, öğretmeye çalıştık. Haliç ile başlayan bu gezilerimizde ve İstanbul sevdamız sayesinde şu anda İstanbul içinde 200’e yakın rota oluşturduk.

Yıllara uzanan bu İstanbul gezilerimiz diğer gezilerimizi tetikledi ve Adım Adım Anadolu gezilerimiz kapsamında 170’e yakın yurtiçi rotası ve dünya çapında da 300’e yakın rota yarattık.
V Bu sayede Türkiye’de ve Dünya’da Türklerin ilk kez grup halinde gittiği ve yeni coğrafyalarla tanıştığı birçok yere ilk götüren seyahat acentesi olduk.

30 yıllık bu serüvende FEST Travel Türkiye’de “kültür turizminin” öncüsü olarak birçok yeniliğe imza attı, yeni adımlar ile kültür turizmciliğine liderlik etti. Bunlar arasında Karbon Ayak İzi Ormanı’nın oluşturulması, Tunceli ve Göbeklitepe kazılarının desteklenmesi, Ayasofya’nın, Kariye Müzesi’nin, Süleymaniye’nin, Bulgar Kilisesi’nin geceleri açılıp grup gezilerinin yapılması ve ilgi duyulmasının sağlanması bizlere daha çok işimize sarılma isteği verdi. Bizim yarattığımız bu rotaların uzantısında şu anda birçok kurum, kuruluş İstanbul’u gezdirmeye, tanıtmaya devam ediyor ve bu sayede “kültür turizmi” büyüyor.

Yıllara uzanan bu maceranın, Adım Adım İstanbul®’un 30. yaşını kutluyoruz.7 Ekim 2018 Pazar günü Kurtuluş Rum İlköğretim Okulu’nda gün boyu sürecek;

Emekli, İstanbul Arkeoloji Müzeleri Müdürü, Arkeolog Zeynep Kızıltan - İstanbul’un Ulaşım, Dönüşüm ve Koruma Projelerinin Arkeolojik Sonuçları ve Kent Tarihine Katkıları,

Marmara Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü’nden Dr. Öğretim Üyesi Selman Can - Geç Dönem Osmanlı Mimarlığında Mimar-Müteahhit İkilemi,

Sosi Antikacıoğlu – “Ailem Nasıl İstanbullu Oldu” gerçek bir hayat hikayesi,
Sanat Tarihçisi Hayri Fehmi Yılmaz - Valens Su Kemerinden Bozdoğan Kemerine
gibi “Dersimiz İstanbul” temamız çerçevesinde seminerlerimiz/sohbetlerimiz olacaktır.İsteyen tüm gezginlerimiz, rezervasyon yaptırmak kaydıyla gün boyu sürecek İstanbul içerikli derslerimize ücretsiz olarak katılabilirler.

Programımızı görmek ve rezervasyon talebinizi iletmek için: http://www.festtravel.com/adim-adim-istanbul-30-yil

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL