• Geri dön

  • 1.798 Görüntülenme

  • 232 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Teknoloji ve inovasyonu tasarımlarına yansıtarak hayatınızın her alanında çözümler üreten, keyif sunan Arzum, bu sonbaharda da yanınızda... Sağlıklı ve leziz tarifler Arzum Vacuumix Vakumlu Power Blender ile mutfağınızdan hiç eksik olmayacak... Hep taze bir çay mı? Arzum Heptaze Çay Makinesi bu keyfi size sunacak.

İçeceğiniz her yerde yanınızda!

Teknolojik trendleri yakından takip eden Arzum, Vacuumix Vakumlu Power Blender ile hayatınızı kolaylaştırmaya geliyor. Vacuumix Vakumlu Power Blender sahip olduğu vakum aparatı sayesinde karışımı yapılan sebze ve meyvelerin hava ile temasını en aza indiriyor. Bu özelliği sayesinde besin değeri yüksek, rengi doğal, dokusu pürüzsüz, gün boyu lezzet ve tazeliğini koruyan içecek ve yiyecekler hazırlamanıza yardımcı oluyor. Özel tasarlanmış 8 adet keskin sivri bıçağıyla ihtiyacınız olan vitamin dolu karışımları tek bir tuşla hazırlamanızı sağlayan blender, mutfağınızda işleri kolaylaştırıyor.

Arzum Vacuumix Vakumlu Power Blender sadece bununla da sınırlı kalmıyor; sağlıklı beslenme alışkanlıklarınıza dışarı çıktığınızda da aksatmadan devam edebilmenize yardımcı oluyor. BPA içermeyen karıştırma sürahisi ve taşınabilir spor şişesiyle siz nereye, sağlıklı karışımlar oraya! 

Arzum Vacuumix Vakumlu Power Blender Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 1.699,90 TL

Çayım ‘Heptaze’ kalsın diyenlere…

Kesintisiz çay keyfini en lezzetli haliyle sunan Arzum Çaycı Heptaze, teknolojisi ve inovasyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Arzum Çaycı Heptaze, hareketli filtresiyle çayın tazeliğini koruyarak, acılaşmasına ve bayatlamasına izin vermiyor. Hareketli filtresi demden ayırarak demlik sapına kolayca sabitleyebilmenizi ve filtre içinde çayın kuruyup filtreyi daha kolay temizleyebilmenizi sağlıyor. Teknoloji ve inovasyonu bir arada sunan Arzum Çaycı Heptaze ile çayınızı arzu ettiğiniz demde her daim tutmanız mümkün.

Çift kullanımlı kapak tasarımı sayesinde aynı zamanda su ısıtıcısı olarak da kullanılabilen çay makinesi, kablosuz kullanımı ve susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemiyle çay tiryakilerine güvenli bir kullanım sunuyor.

Arzum Çaycı Heptaze Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 739, 90 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL