• Geri dön

  • 1.915 Görüntülenme

  • 190 Haber

  • 63 İşletme görüntülenme


Sürdürülebilirlik ve doğa dostu üretim ilkesiyle bilinen dünyaca ünlü cilt bakım markası KORRES Türkiye’de… Sadece Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de doğal kozmetik tutkunlarıyla buluşacak KORRES, en doğal, en saf bitkilerden yapılmış ürünlerle cilt bakımını bir sanat olarak konumluyor. Kozmetik sektöründe ikonik bir marka olan KORRES, binlerce yıldır antik toprakların el değmemiş bölgelerinde yetişen bitki ve çiçeklerin zengin mirası ile tohumdan cilde çok özel bir yolculuk sunuyor.

“Cildinizi ve gezegeni koruyoruz”
KORRES, “Cildinizi ve gezegeni koruyoruz” mottosu ile 1996 yılında eczacı bir aile tarafından kuruldu. Markanın derin köklerinde; engin denizlerin, tatlı esen meltem rüzgârının, yüksek dağların etkisi ile mavi ve beyazın sadeliğinden alınan ilham bulunuyor. Bilimden de yararlanarak, doğal ve saf güzelliğin imkânlarını sunan marka, doğa dostu, sürdürülebilir ve geri dönüşüm odaklı değerleri ile tüketicilerin beğenisini topluyor.

Kendi tarım ekibi ile Yunan florasının haritasını çıkartarak, 1.500’den fazla endemik saf bitkinin kaynağına ulaşan KORRES, 25 yıldan bu yana doğa için çalışarak, sürdürülebilir tarım ile çiftçilere yatırım yapıyor. KORRES, bir yandan cilt güzelliği için çalışırken bir yandan da yerel ekosistemi geliştiren, toprağı nesiller boyu işleyen organik çiftçi kooperatiflerini destekliyor.

Doğanın saflığı ile bilimin kabiliyetleri birleşiyor
En etkili doğal ürünleri, en yüksek kalite ile formüle eden KORRES’in homeopatik üretim laboratuvarında AR-GE ekipleri, cilt güzelliği için doğanın saflığı ile bilimin kabiliyetlerini birleştiriyor. Araştırmalarda çalışan kadınların zarif dokunuşları ile ürünlerin estetik değeri artıyor.

Çevre dostu ambalajlarla paketlenen ve her bir bileşenin yeniden kullanımı felsefesi ile üretilen KORRES’in sadece Boyner’de satışa sunulacak koleksiyonunda; Wild Rose, Yoghurt, Olive Shine ve Black Shine serilerinde cilt bakımından saç ve vücut bakımına geniş bir ürün seçkisi yer alıyor.

Türkiye’de sadece 23 Boyner mağazasında ve boyner.com.tr’de kozmetik severlerle buluşan KORRES, cildine bakım yaparken doğayı da korumak isteyenleri ürünlerini keşfetmeye davet ediyor.

İyi yaşamı sahiplendiği LiveWell felsefesi ile iyiliğin ve doğaya saygılı yaklaşımın yayılması için öncülük yapan Boyner, koleksiyonlarını da bu yönde şekillendirmeye devam edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL