• Geri dön

  • 3.104 Görüntülenme

  • 480 Haber

  • 1.338 İşletme görüntülenme


LG, 25 Eylül – 25 Ekim tarihleri arasında düzenlediği “Tam Senin Tarzın” yarışması ile Instagram’da Şıklığınsimgesi Velvetsenintarzın etiketi ile tarzını yansıttığını düşündüğü fotoğraf ya da videolarını paylaşanlara şıklığın simgesi LG VELVET ve LG XBOOMGo PL2 Bluetooth hoparlör kazanma şansı sunuyor.

LG Electronics (LG), “Tam Senin Tarzın” yarışması ile son dönemin en çok konuşulan telefonları arasında yer alan LG VELVET kazanma şansı sunuyor. Kıvrımlı hatları ile şıklığın yeni simgesi olarak kabul edilen LG VELVET sahibi olmak isteyenlerin, 25 Eylül - 25 Ekim tarihi arasında, kendi tarzını en fazla yansıttığına inandıkları fotoğraf ya da videolarını #Şıklığınsimgesi Velvetsenintarzın etiketi ile Instagram hesaplarında paylaşmaları gerekiyor.

Tarz Olmayı Sevenler için: LG VELVET
Şıklığın simgesi olarak tanımlanan, kıvrımlı köşeleri, şık hatları ve simetrik ön ve arka kenarları ile öne çıkan LG VELVET, yeni 3D Kavisli Tasarım dilinin bir telefona uygulanması olarak kabul ediliyor. LG VELVET’in pürüzsüz, adete cilalanmış bir görüntü sergileyen yüzeyi, Aurora Beyaz rengi, bir yağmur damlasını çağrıştıran “Raindrop” kamerası en önemli görsel özellikleri arasında yer alıyor. LG VELVET'in doğadan esinlenerek oluşturulan tasarım dili, görsel çekicilik sağlamasının yanı sıra, telefonun elde tutulmasını da rahat hale getiriyor.

Yarışma ile ilgili detaylı bilgi için; www.lg.com/tr sayfası ziyaret edilebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL