• Geri dön

  • 885 Görüntülenme

  • 138 Haber

  • 275 İşletme görüntülenme


• Schneider Electric, Smart Logistics girişimi ile Gartner tarafından Yılın En Başarılı İşi/ ‘Business Win’ ve Yılın Tedarik Zinciri Atılımı ödüllerine layık görüldü.

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde dünya çapında uzman olan Schneider Electric, “son on iki ayda Tedarik Zinciri işini geliştirmeye yardımcı olan en iyi Tedarik Zinciri ve Yetenek girişimlerini belirleyen ve ödüllendiren” Gartner’in ‘2020 Power of the Profession’ ödüllerinde, Yılın En Başarılı İşi / ‘Business Win’ ve Yılın Tedarik Zinciri Atılımı ödüllerini aldığını duyurdu.

Bu başarıyı değerlendiren Schneider Electric Global Tedarik Zinciri Başkan Yardımcısı Mourad Tamoud: “Gartner'in Smart Logistics girişimimizi onurlandıran 2020 Power of the Profession Ödülleri'nde elde ettiğimiz başarıdan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Tedarik zincirindeki dönüşüm çabalarımızın başarısını kanıtlayan bu ödüller aynı zamanda, Özel, Sürdürülebilir ve Bağlantılı 4.0 Tedarik Zinciri programımızı daha da ileriye taşıma konusunda iş ortaklarımıza ve ekibimize güç verdi. Yılın En Başarılı İşi / ‘Business Win’ ödülünü kazanmamızı da dijital dönüşümümüzün ve müşterilerimize olan bağlılığımızın bir yansıması olarak değerlendiriyoruz" dedi.

2019 itibariyle Schneider Electric’in 44 ülkedeki 200 üretim tesisi ve 97 dağıtım merkezinden oluşan Global Tedarik Zinciri Operasyonları, 86.000 kişilik iş gücüyle 291.000'den fazla referansı yönetti ve her gün 150.000'den fazla sipariş hattını işleme aldı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL