• Geri dön

  • 812 Görüntülenme

  • 196 Haber

  • 11.853 İşletme görüntülenme


Nihat’la Sivrisinek’ programı, her gün Daikin klimalarda ‘yüksek’ indirimler veriyor
İklimlendirme sektörünün yenilikçi ve öncü markası Daikin, sponsoru olduğu Show Radyo ‘Nihat’la Sivrisinek’ programı kapsamında Haziran ayına özel ‘klima indirimi’ kampanyası düzenledi. Nihat Sırdar’ın programında sorduğu soruyu bilenler, doğru yanıtı maille Sırdar’a atıyor ve Daikin klimalarda geçerli indirimi alıyor. Haziran ayı boyunca sürecek olan klima indirim kampanyasıyla her gün bir kişi o gün seçilen bir kentin hava sıcaklığı kadar indirim almaya hak kazanıyor.

Geniş ürün gamı ve inovatif çalışmalarıyla iklimlendirme sektörünün öncülüğünü yapan Daikin, yaz mevsimine girdiğimiz şu günlerde hem eğlenceli hem de karlı bir kampanyaya imza atıyor.
Türk radyolarının en prestijli ve uzun soluklu programı ‘Nihat’la Sivrisinek’ programı ile her gün bir dinleyiciye klimalarda büyük indirimler kazandırıyor.

Kampanyaya katılmak ve indirim almak son derece kolay! Tek yapmanız gereken Show Radyo’da her akşam saat 18.30’da yayınlanan ve Daikin’in sponsoru olduğu ‘Nihat’la Sivrisinek’ programını dinlemek ve Nihat Sırdar’ın Daikin ile ilgili soracağı soruyu bilerek yanıtı maille Nihat Sırdar’a göndermek.
Sorunun yanıtını bulmak içinse Daikin’in Twitter hesabını takip etmek yeterli. Böylece her gün bir şanslı kişi Daikin markalı klimalarda indirim almaya hak kazanmış olacak.

Yarışmanın en büyük özelliği ise o gün Nihat Sırdar tarafından seçilen bir şehirdeki hava sıcaklığı kadar indirim alınıyor olması. İndirim oranının hatırı sayılır bir miktara ulaşması için de sıcaklığı ile ünlü İzmir, Mersin, Antalya, Adana, Diyarbakır veya Urfa gibi illerden biri seçilecek. Böylece yüzde 35-40’lara varan hatta bu oranı aşan indirimler yakalamak mümkün olacak.

Nihat’la Sivrisinek her akşam 18.30’da Show Radyo’da. Büyük indirimler almak için herkes radyo başına!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL