• Geri dön

  • 223 Görüntülenme

  • 14 Haber

  • 184 İşletme görüntülenme


Cacharel Sonbahar/Kış 2020-21 koleksiyonu, modern hayatın dinamizminden ilham alan modern dokunuşlarıyla kalıplaşmış algıları ortadan kaldırıyor. Yeni koleksiyonun inovatif yaklaşımı ile özgür ve cesur olmanın her koşulda mümkün olduğunu vurgulayan Cacharel, erkek modasını bir sanat gibi yorumluyor. Marka zengin koleksiyonunda, hayata duyduğu tutkuyla her ana ve mekâna değer katan centilmenler için yenilikçi ve rafine bir bakış açısı sunuyor.

Casual, smart casual, günlük giyim gibi terimler arasındaki sınırları sorgulayarak kalıplardan uzak, kreatif bakış açısının özgürce kullanıldığı bir koleksiyon vaat eden Cacharel, hâkî, kahverengi, gri gibi renklerle özdeşleştirilen iş yaşamı stil algısına hardal ve turkuaz gibi dinamik renklerle meydan okuyor. Özgüveni ve beğenileri yüksek moda severlere, farklı model ve renklerde ceket ve pantolonlarla kendi kombinlerini oluşturmaları için cesaretiyle ilham oluyor.

MODERN STİLE YENİLİKÇİ BAKIŞ AÇISI
Cacharel, geçmişin kaybolmayan izlerinden yola çıkarak modernizme dair bilinenleri değiştirmeyi hedefliyor. Hayatı kendi kurallarından taviz vermeden yaşayan, yaratıcı çözümlerle yenilikçi yolları denemekten çekinmeyen erkekler için yeni sezonda birçok alternatif sunuyor. Benzer renklerin bir arada kullanıldığı klasik yaklaşımlara karşın özellikli desen uygulamalarıyla cesur tercihler yapılmasına da olanak sağlıyor. Kuralları zorlayanlar için koleksiyonun teknolojik ürünleri arasında leke tutmayan beyaz denimle Cacharel, yenilikçi tasarım felsefesini ortaya koyuyor.

ZAMAN VE MEKANIN ÖTESİNDE ÖZGÜRLÜK
Yeni koleksiyonunda modern yaşamın hızını yakalamanın ötesine geçerek moderniteyi kendine özgü tarzıyla anlamlandıran, her anı ve her mekâna değer veren bir yaşam şeklinden yola çıkıyor. “New smart casual” kavramıyla sosyal ortamlarla resmi beklentilerin gerektirdikleri arasındaki ayrımı yumuşatıyor. Kusursuz bir görünüş ve konfor etkisini her anında hissettiren, hafta sonu tarzında ise renkli aksesuarlarıyla hareketlendirilmiş slim fit bir ceketin cazibesini yakalıyor. Koleksiyonunda tulum yakalara, kumaş üzeri armürlü desenlere, günlük hayatın her alanında kolaylıkla şık olmayı sağlayan yeleklere yer vererek her günü “en önemli gün” gibi hissetmek için koleksiyonda geniş ürün yelpazesi bulabilirsiniz.

İNOVATİF BİR YENİLENME
Cacharel’in sunduğu inovatif çözümler ve teknolojik kumaşlar, modern Cacharel erkeğinin kendisine etkileyici bir yaşam seyri çizmesine imkân sağlıyor. Doğal elastik ve yün ipliklerle harmanlanan pantolonlar, kırışma önleme ve esneme özellikleriyle fonksiyonellik ve zamandan kazanç sağlıyor. Farklı beden ve modelleri kombinleme olanağı veren Mix&Match takım elbiselerle hem hafta sonu hem de iş günlerinde birçok farklı kombin oluşturma imkânı sağlıyor. Modern yaşamın taleplerine her an cevap verebilecek bir stil sunmak isteyen ürünler maksimum dayanıklılık, hareket kabiliyeti, doğal esneklik özellikleriyle koleksiyonun dinamiğini oluşturuyor.

www.cacharel.com.tr

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL