• Geri dön

  • 350 Görüntülenme

  • 8 Haber

  • 344 İşletme görüntülenme


İKİNCİ ETAP METREKARESİ 157.5 TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATIŞTA 
PAGDER&ASLAN Plastik İhtisas OSB
Dolar kurunu 4.5 TL’ye sabitledi

Plastik sanayini Kırklareli Vize’de buluşturan PAGDER&ASLAN Plastik İhtisas OSB, kur tartışmalarına noktayı koydu ve yeni satışa sunduğu ikinci etabında dolar kurunu 4.5 TL’ye sabitledi. İstanbul ve Avrupa’ya yakın lokasyonu, yüzde 30 daha ucuz enerji ve yüzde 45 yatırım teşviki gibi avantajlarına kampanyaya özel 157.5 TL’den başlayan metrekare fiyatlarını da ekleyen PAOSB, kârlı bir yatırım yapmak isteyen sanayicileri bekliyor. 

Plastik Sanayicileri Derneği (PAGDER) ve Asrey İnşaat girişimiyle Kırklareli Vize’de kurulan PAGDER&ASLAN Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, ihtisas OSB olma avantajı ile plastik sanayicisine yüzde 45 yatırım teşvikinden yararlanmanın yanı sıra üretim maliyetlerini düşürecek yüzde 30 daha ucuz enerji imkanı sunmasıyla dikkat çekiyor. İstihdam sorunu olmayan bir bölgede olması ve OSB içerisinde her türlü sosyal yaşam alanlarının tasarlanması da PAOSB’yi sanayici için cazip hale getiriyor. Altyapısının yılsonunda tamamlanması ile birlikte 2019 yılında üst yapı yatırımları için hazır olacak.

PAGDER&ASLAN Plastik İhtisas OSB’nin 650 bin metrekarelik ilk etabında plastik sektöründen 69 firma bulunuyor. Sektörden gelen yoğun talep üzerine satışa sunulan ikinci etabı da yine plastik sanayine ayrıldı. Dolar kurunun 4.5 TL’ye sabitlendiği PAGDER&ASLAN Plastik İhtisas OSB’nin ikinci etabında, kampanyaya özel metrekaresi 157.5 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla yerini alan yatırımcı bugünden kazanmaya başlayacak.

PAOSB ile ilgili detaylı bilgi almak için 0212 438 58 41 no’lu telefondan arayabilir, www.paosb.org sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL