• Geri dön

  • 210 Görüntülenme

  • 12 Haber

  • 403 İşletme görüntülenme


Filmlere, kampanyalara ve birçok projeye ilham veren kasım ayının aşk dolu havası, kozmetik dünyasına da ilham verdi. Aşk ayı olarak hafızalara kazınan kasım, bu yıl da kendi trendini oluşturuyor. Giz Kozmetik Make-Up Artistleri, kasım ayının aşk dolu havasına özel, çekici ve etkileyici bakışlar için romantizmi ve aşkı anımsatan göz makyajının sırlarını paylaşarak, tüyolar verdiler.

Aşk Dolu Bakışlar

Filmlere konu olan kasım ayı, aşk ve romantizmin ayı olarak da kendi ikonik modasını gözler önüne sermeye devam ediyor. Kasım ayının aşk dolu havası, kozmetik dünyasına da ilham verdi. Giz Kozmetik Make-Up Artistleri, bu özel ayın havasını gözlerimize yansıtan makyajlara odaklanarak; belirgin kirpikler, buğulu toprak tonlarında farlara ve trende uygun kalın kaşlara dikkat çekiyor. Kasımın aşk, sevgi ve romantizm dolu havasını yansıtacak makyajlar için make-up artisti olmaya ya da saatlerce uğraşmaya da gerek yok. Giz Kozmetik Make-Up Artistleri, küçük tüyolarla herkesin bu özel ayın romantik ve çekici ruhunu bakışlarına yansıtabileceğini söylüyor.

Çekici Ve Güzel Bir Makyaj İçin Önce Sağlıklı Bir Ten

Giz Kozmetik Make-up Artistleri sağlıklı bir cildin makyajdan önce geldiğini belirtiyor ve şu tüyoları paylaşıyor: “Mevsim değişikliği sebebiyle ciltte artan hassasiyet sonucu oluşan döküntüler, pullanmalar makyaj altında pütürlü bir görüntüye sebebiyet verir. Güzel nemlendirilmiş bir cilt mevsim değişimine karşı iyi bir direnç göstermekle birlikte harika bir makyaj bazı olacaktır. Ten rengine en uygun fondöten bulunmalıdır. Aksi halde yapay bir görüntü yaratılır.” Mat bitişli fondöten önerdiklerini ekleyen make-up artistleri, highlighter kullanarak bölgesel aydınlığın sağlanabileceğinin altını çiziyor.

İllüzyon Bakışlar

Çekici ve buğulu bakışlar için Giz Kozmetik Make-up Artistleri’nden kasım ayına özel göz makyajı tavsiyeleri: “Göz makyajına başlamadan önce Isabelle Dupont Primen Hold Eyeshadow Base’in göz kapaklarına uygulanması, far için mükemmel bir zemin oluşturarak renklerin dağılmasını engeller ve farın dayanıklılığını arttırır. Ton sür ton akımının tekrar revaçta olacağına dikkat çeken Giz Kozmetik Make-up Artistleri; “Isabelle Dupont Pure Color Eyeshadow Palette 003 paletinde bulunan ışıltılı toprak renginin üstüne uygulayacağınız hafif geçişli siyah far, göz renginizin belirgin şekilde ön plana çıkmasını sağlar ve bakışlarınız daha çekici bir ifadeye bürünür”. Tavsiyelerine devam eden Make-up Artistleri; “Keskin ve kusursuz bir eyeliner çekmekte zorlananlar için ise İsabelle Dupont Blackest Black Eyeliner’ın kolay kullanımını mutlaka deneyimlemeliler” açıklamasında bulundu. Maskara konusunu da değinen Make-up artistleri, “İsabelle Dupont Reformist Mascara 1 Direct +5 Perfect’in kullanımıyla daha hacimli kirpiklere sahip olmak göz makyajınızı bambaşka bir boyuta taşırken, simsiyah bir eyeliner ise makyajınızı kusursuz olarak tamamlar’ dedi.

Davetkâr Dudaklar İçin…

Yoğun yapılmış göz makyajlarında iddialı rujların kullanılmasını önermeyen Giz Kozmetik Make-up Artistleri, bu tür makyajlarda romantik hafif pembelerin ve nude tonlarının aşkın ayı kasıma daha uygun olduğunu belirterek İsabelle Dupont Matte Crayon ile makyajın kusursuz tamamlanacağını ifade ettiler.

Editöre Not: Ürün Bilgileri
RUJ - İsabelle Dupont Matte Crayon
https://isabelledupont.com/index.php?route=product/product&product_id=679
FAR PALETİ- Pure Color Eyeshadow Palette 003
https://isabelledupont.com/index.php?route=product/product&product_id=676
EYELINER- Blackest Black Eyeliner
https://isabelledupont.com/index.php?route=product/product&product_id=681
RİMEL- Reformist Mascara 1 Direct +5 Perfect
https://isabelledupont.com/reformist-mascara-1-direct-5-perfect
BAZ- Primen Hold Eyeshadow Base
https://isabelledupont.com/primen-hold-eyeshadow-base
https://www.gizcosmetics.com/en/our-brands/our-brands/brands

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL