• Geri dön

  • 657 Görüntülenme

  • 59 Haber

  • 2.724 İşletme görüntülenme


Şehrin keşmekeşinden bir süreliğine de olsa uzaklaşmaya ve sevdiklerinizle keyifli bir mola vermeye hazır mısınız?

Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatilini fırsata çevirip kısa bir mola vermek isteyenler için, sezonun öne çıkan tatil destinasyonlarını sıralıyor.

Kış mevsimi kapıya dayanmışken hala istediğiniz tatili yapamadıysanız ya da sonbaharın en güzel zamanlarını değerlendirmek istiyorsanız, son dakika otelleri ile hala şansınız devam ediyor. Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti, 28 Ekim yarım gün ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatilini fırsata çevirip kısa bir mola vermek isteyen misafirlerine, çeşitli kampanyalar ve özel indirimlerle birbirinden eşsiz son dakika fırsatları sunuyor.

Küçük bir kaçamak yapmaya var mısınız?
Kültür gezileri, spor seyahatleri veya tamamen dinlenme ya da eğlenme amaçlı tüm planlara cevap veren tatil seçeneklerini sıralayan Tatilsepeti, birbirinden eğlenceli konseptler ile “son dakikacı” seyahat severleri ağırlamak için hazırlanıyor.

1 gün izin al, bu sene tatile doy
Tatilsepeti’nin, 1 gün izinle 4,5 gün tatil yapma fırsatını değerlendirmek isteyen seyahatseverlere önerileri arasında, hava sıcaklığının hala yükseklerde seyrettiği Ege ve Akdeniz’in gözde tatil beldeleri Çeşme, Side, Bodrum, Antalya ve Marmaris gibi lokasyonlar yer alıyor.

Sizin için en ideali hangisi?
Dilerseniz mavi ile yeşilin huzuruna doyabilir, yahut oksijen ve spor dolu bir tatil için ATV safari, jeep safari, paintball ve trekking turlarına katılabilirsiniz. Stresten uzakta yorgunluğunuzu atmak istiyorsanız, Ağva, Şile ve Abant Gölü iyi birer seçenek olabilir. Huzurlu ve doğal bir ortamın yanı sıra, doğa sporlarıyla da ilgilenmek isterseniz, Sapanca en ideal tercih olacaktır. Kültür turları ve mistik yolculukların peşinde koşanlardansanız, Anadolu’nun en gözde destinasyonu, peribacaları ve balon turlarının cenneti Kapadokya, sizin için biçilmiş kaftan.

% 50’ye varan indirim
Son dakika otelleri, %50’ye varan indirimler ile konforlu bir tatil yapmanız için bütçe dostu tatilin kapılarını aralıyor. Tatilsepeti önerileri arasında yer alan birbirinden eşsiz tatil seçeneklerini https://www.tatilsepeti.com/son-dakika-otelleri linki üzerinden ulaşabilirsiniz. Hemen şimdi, son dakika otellerini inceleyerek keyifli bir tatil için rezervasyonunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, tüm misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL