• Geri dön

  • 935 Görüntülenme

  • 31 Haber

  • 1.997 İşletme görüntülenme


Giovane Gentile sürdürülebilir büyüme hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor
Giovane Gentile 33. mağazasını Bağdat Caddesi’nde açtı
Sürdürülebilir büyüme hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen Giovane Gentile, yurt dışında olduğu gibi yurt içinde de mağazalaşma yolunda ilerliyor. Yılın ilk dokuz ayında açtığı 6 mağazasıyla büyümesini sürdürülebilir kılan Giovane Gentile, son olarak İstanbul Bağdat Caddesi’nde açtığı mağazasıyla takipçilerini karşılıyor. 

‘Centilmen sözünün değeri’ mottosuyla erkek giyiminde fark yaratan
Giovane Gentile, Türkiye’nin her noktasında olma hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor.
Bugün 33. mağazasını İstanbul Bağdat Caddesi’nde açan Giovane Gentile, 2018/19 sonbahar-kış koleksiyonunda yer alan yeni tasarımlarıyla İstanbul’luların gönlünde taht kurmaya hazırlanıyor. Yılın ilk dokuz ayında Viaport Avm, Antalya The Land Of Legends, Mersin Forum AVM, İzmit Symbol AVM ve Elazığ’da açtığı şubelerle adından söz ettiren Giovane Gentile, yurtiçi ve yurtdışında mağazalaşmaya devam ediyor.

2018 hedeflerini tamamlayan Giovane Gentile, 2019 hazırlıklarına başladı!
Açılışa ilişkin değerlendirmede bulunan Giovane Gentile Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Şenoğlu, 2018 hedeflerinin tamamlandığını ve 2019 yılı için çalışmalara başladıklarını belirtti Giovane Gentile olarak tekstil sektörünün önemli oyuncularından olduklarını belirten Şenoğlu, “Bağdat Caddesi’nde açtığımız 33. mağazamızla tüketicilerimizin bir kez daha karşısına çıkmaktan mutluluk duyuyoruz. Sektörümüzün önemli markalarından biri olduğumuz inancıyla hedeflerimizi belirlerken hep bir adım sonrasını düşündük. Yüzde100 müşteri memnuniyetine inanan bir marka olarak Türkiye’nin her noktasında olma hedefiyle çalışıyoruz. İlk şubemizi açarken de 33. mağazamızı açarken de hedefimiz hep aynıydı; takipçilerimizin bizden vazgeçmemesi ve onları kaliteli ürün skalasıyla buluşturmak. 2019 yılında ise Turquality desteği ile birlikte, yurt dışında mağazalaşırken daha afresif olacağız.”

Enflasyonla mücadelede devletimizin ve 81 milyonun yanındayız
Öte yandan sürdürülebilir bir ekonomi için son dönmede ülkemizin karşı karşıya kaldığı zor günlerin üstesinden 81 milyonun kenetlenerek gelebileceğine inandıklarını söyleyen Ercem Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Şenoğlu, ülkemizin sahip olduğu potansiyelinin farkında olduklarının altını çizdi. Bu bakış açısıyla ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’nı desteklediklerinin belirten Şenoğlu, Giovane G.’ ve ‘Giovane Gentile’ markalı ürünlerinde yüzde 20 indirim uygulama kararı aldıklarını söyledi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL