• Geri dön

  • 256 Görüntülenme

  • 73 Haber

  • 43 İşletme görüntülenme


Hazine ve Maliye Bakanlığı’na atanan Sayın Lütfi Elvan’ı ve Merkez Bankası Başkanlığı’na atanan Sayın Naci Ağbal’ı tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.

Türkiye Çimento Sektörü olarak yarattığımız istihdam ve ekonomi hacmi ile ülkemize katkı sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızı bir adım ileriye taşıyarak uluslararası ölçekte markalar yaratmayı ve bu sayede ülkemize daha fazla katma değer sağlamayı hedefliyoruz.

Sektörümüzün ve ülkemizin bu hedeflere ulaşmasında öngörülebilir ve sürdürülebilir ekonomi politikaları büyük önem taşımaktadır. Bu politikalar, küresel kriz ve pandemi etkisi ile zorlu bir dönemden geçen ülke ekonomisi için de önem arz etmektedir. Ekonomik istikrarın tahsisinde, yatırımcılara güven veren, kurumların bağımsız hareketlerine imkân, ülke istihdamının gelişmesine katkı sağlayan politikaların tahsis edilmesi bu zorlu günlerin birlik ve beraberlik içerisinde aşılmasının tek yolu olacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın kamuoyu ile paylaşmış olduğu istikrar, büyüme ve istihdam odaklı seferberliğin bu yolda büyük bir adım olduğuna inanıyor, bu seferberlikte her türlü desteğe hazır olduğumuzu paylaşmak istiyoruz.

Sayın Berat Albayrak’a bugüne kadar ülkemize verdiği hizmetlerden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hazine ve Maliye Bakanlığı’na atanan Sayın Lütfi Elvan’ı ve Merkez Bankası Başkanlığı’na atanan Sayın Naci Ağbal’ı tebrik ediyoruz. Ülkemizin ekonomik istikrarını sağlama konusunda Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı seferberlikte önemli adımlar atacaklarına inanıyoruz.

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği olarak biz de pandemi şartları nedeniyle yaşamakta olduğumuz her türlü zorluğa rağmen ülke ekonomimizin kalkınmasına katkıda bulunmak için özveriyle çalışmaya devam edeceğiz.

TÜRKİYE ÇİMENTO MÜSTAHSİLLERİ BİRLİĞİ

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL